ООН е заинтересована ситуацията около Украйна да бъде разрешена чрез

...
ООН е заинтересована ситуацията около Украйна да бъде разрешена чрез
Коментари Харесай

ООН: Да се осигури хуманитарен достъп от двете страни на линията на съприкосновение в Донбас

Организация на обединените нации е заинтригувана обстановката към Украйна да бъде позволена посредством дипломация, съобщи представителят на генералния секретар на международната организация Стефан Дюжарик.

" Виждаме продължение на дипломацията. Това е нещото, което желаеме да забележим. Смятам, че до момента в който хората не престават да беседват почтено един с различен, това е доста добра стъпка ", сподели той.
Кибератака против украинското министерство на защитата
Във вторник Украйна заяви, че уеб страниците на Министерството на защитата и въоръжените сили на страната, както и на две държавни банки,...
Прочети повече
Коментарът на Дюжарик бе изработен след изказването на Русия, че част от войските ѝ по границата с Украйна се връщат в гарнизоните си.

" Генералният секретар продължава да следи от близко обстановката. Ние приветстваме всяко придвижване към деескалация, както на терен, по този начин и във връзка с реториката ", сподели той.

В Организация на обединените нации означават, че е значимо да има филантропичен достъп и до двете страни на линията на прикосновение в Донбас.

" Искаме да притеглим вниманието към филантропичната обстановка, към обстоятелството, че 2,9 милиона души се нуждаят от филантропична помощ и отбрана в резултат на осемгодишния спор в Донецк и Луганск. Облекчаването на човешките премеждия остава наш главен приоритет ", сподели той.
Организация на обединените нации: Предстои най-тежката филантропична рецесия от основаването на организацията
Следващата година се чака да бъде пагубна заради огромното повишаване на броя на хората на ръба на глада. Това съобщи изпълнителн...
Прочети повече
Дюжарик добави също, че тази година Организация на обединените нации започва самодейност за даване на филантропична поддръжка на 1,8 милиона души в Донбас, „ с цел да им даде помощ и отбрана от двете страни на линията на прикосновение “.

Организация на обединените нации още веднъж приканва във връзка със обстановката към Украйна да се заобикаля реториката, водеща до ескалация.

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР