„Онзи ден задържахме човека от АМ „Хемус“. Има достатъчно доказателства,

...
„Онзи ден задържахме човека от АМ „Хемус“. Има достатъчно доказателства,
Коментари Харесай

Рашков се закани на Борисов: Не знаел коя е Мата Хари? Ще му помогнем да си спомни много неща

„ Онзи ден задържахме индивида от Автомагистрала „ Хемус “. Има задоволително доказателства, че строителството по време на Борисов, Нанков и Аврамова се е правило по този начин - държавно управление отпуска 80-90 млн. лв., те влизат в една банка и се взимат от един малоимотен човек с куха компания. Този човек е получавал сред 1000 и 2000 лв., а на финала е получил един автомобил. Цялото общество би трябвало да знае по какъв начин са строили Автомагистрала „ Хемус “. Разбирате ли по какви пътища ще се движим след време и какви обири са били “, попита министърът в коридорите на Народното събрание.

„ Мисля, че имаме доста добра връзка с редица уеб сайтове и неправителствени организации, които желаят да спомагат на Министерство на вътрешните работи за откриване на закононарушения. Който желае да спомага, постоянно е добре признат в Министерство на вътрешните работи, в това число и за закононарушения против политическите права на жителите “, разяснява още Рашков след блиц контрола, в който взе присъединяване.

„ Сега в пленарна зала ми бяха сложени съответни въпроси, на които, в случай че човек не е добре квалифициран, няма по какъв начин да отговори, колкото и да е вътре в материята. Единият беше за Хасково. И чиновниците на Министерство на вътрешните работи са възмутени от държанието и внушенията на Движение за права и свободи. Сигналът в Хасково е пристигнал на тел. 112 и е за това, че председателка на Секционна изборна комисия е гласувала вместо други лица. Ние сме длъжни да реагираме на всички сигнали, а съгласно Движение за права и свободи не би трябвало да реагираме. Те в този момент внушават, че им се пречи. Да, ще им пречим да купуват гласове. Тази порочна процедура ще спре. Ще класифицирам цялата информация по отношение на пазаруването на гласове в нашата страна и ще й дам гласност. Трябва да се спре с внушенията, че органите Министерство на вътрешните работи репресират. Твърденията на Движение за права и свободи са смешни “, безапелационен бе Бойко Рашков.

„ При нас се водят следствия за издавания на подправени документи. Имаме следствия и за нередности в ТЕЛК по отношение на изборите. В Разград да вземем за пример са формирани 21 досъдебни производства за издаване на документи с погрешно наличие от медицински лица. Говоря за хора, които са желали да получат документ от ТЕЛК, с цел да си останат у дома и преносимата урна да мине, с цел да гласоподават с хартиена бюлетина. Разбира се, че има такива хора, само че в тези случаи са открити доста нарушавания. Министерство на вътрешните работи си прави работата, само че това не изнася на някои партии в Народното събрание “, разкри още той.

„ Не съм получил предложение за поста на вътрешен министър в бъдещия кабинет. Ако получа такова предложение, ще го обмисля доста съществено “, приключи министър Рашков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР