Онзи ден, 30 април, 41-годишният принц на Уелс отиде в

...
Онзи ден, 30 април, 41-годишният принц на Уелс отиде в
Коментари Харесай

Уилям за първи път се ядоса на жена, задала му въпрос за Кейт (Принцът отказа да отговори на любопитната гражданка)

Онзи ден, 30 април, 41-годишният принц на Уелс отиде в Нюкасъл на публично кралско посещаване. Там престолонаследникът реши да поддържа връзка с хора, които стояха до двореца на Джеймс Плейс. Уилям побъбри малко и се канеше да си тръгне, само че в диалога се намесиха две девойки с английски флагове на раменете.

Една от тях помоли принц Уилям да им опише малко повече за обстановката в фамилията. — Имате ли нещо срещу да попитам по какъв начин са жена ви и децата ви? - попита тя. „ Добре сме, благодаря “, отговори принцът. — И явно Катрин също е добре? — посочи момичето, което получи леден отговор от принца. „ Добре сме “, след което той се отдалечи от групата.

Вероятно обстановката в фамилията към момента не е постоянна и по тази причина принц Уилям се въздържа от всевъзможни детайлности. Ето за какво обаче фамилията към този момент е сложило цялостно табу върху общественото разискване на здравословното положение на Кейт - явно е, че най-вече се залага на лекуването.

Да напомним, че Уилям прекара последните три седмици и половина с Кейт и децата по време на Великденските празници, защото фамилията отдели време, с цел да се оправи с диагнозата на принцесата. За последно принцът участва на обществено събитие за справяне с бездомността в Шефилд на 19 март - три дни преди Кейт да направи известието си за рак.

Имайте поради, че Кейт Мидълтън е подложена на поддържаща химиотерапия от края на март 2024 година А объркването и суматохата нарастват в двореца. Приятели на принцесата споделиха, че единствената причина тя да разкрие информация за здравето си е, че това е единственият метод да запуши устата на тези, които спекулират с разнообразни клюки. Иначе тя в никакъв случай не би се решила на сходно обществено изказване. „ Кейт беше в обезсърчение и прочувственото й положение към момента оставя доста да се желае “, цитира Daily Mail хора, близки до Мидълтън.

Източник:Wday.ru

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР