онякога най-важните и големи промени се крият в малките детайли.

...
онякога най-важните и големи промени се крият в малките детайли.
Коментари Харесай

Microsoft подготвя голяма промяна за Windows 10

онякога най-важните и огромни промени се крият в дребните елементи. Именно сходна значима оригиналност следва за Windows 10 в близко бъдеще, оповестява онлайн изданието TechRadar.

Става дума за дребна, само че основна смяна в една от най-използваните функционалности в Windows: копирането и преместването на файлове, фотоси, текст и така нататък Досега "copy-and-paste " функционалността работеше единствено в границите на устройството и прехвърлянето на наличие до различен компютър или телефон не е допустимо посредством нея.

През 2018 година Microsoft вкара функционалността Cloud Clipboard, която дава опция на потребителите да копират да вземем за пример текст от един компютър и по-късно да го "пейстнат ", т.е. слагат във файл на различен компютър, стига да употребяват един и същи профил и на двете машини. Тя може да се задейства посредством натискане на бутона с логото на Windows на клавиатурата дружно с V, т.е. Win+V. Липсва обаче опция за потреблението на сходна функционалност сред Windows и Android.

Именно това ще се промени, като за задачата ще се употребява приложението SwiftKey. Microsoft ще добави към него опция за потребление на Cloud Clipboard и да улесни прехвърлянето на наличие сред Windows и Android.

Потребителят ще би трябвало да употребява SwiftKey като клавиатура на телефона си, с цел да може да копира и трансферира наличие до Windows и противоположното. За в този момент Microsoft не е коментирала по кое време ще е подготвена с услугата и дали тя ще има версия и за устройствата на Apple. Проектът за Android към този момент е в бета версия.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР