OnlyFans се превърна в топ платформата за споделяне на ексклузивно

...
OnlyFans се превърна в топ платформата за споделяне на ексклузивно
Коментари Харесай

Tattstoner, нападай! Ето 7 платформи, които са по-добри от OnlyFans

OnlyFans се трансформира в топ платформата за шерване на извънредно наличие, най-често със полов подтекст. Срещу избрана сума получавате фотоси и видеа от даден криейтър, като не всички там публикуват еротика или намерено порно.

Доста девойки от България се възползваха от този бърз и елементарен метод за изкарване на пари, измежду които Tattstoner, която се фука със съществени приходи. Съществуват обаче и други платформи, в които качването на секс наличие е също разрешено, а облагите наподобяват положителни.

Виж още: Бъдещи психолози, артисти, мениджъри: Кои родни звезди честват 8 декември днес 

7 FanCentro

Този уебсайт е основан през 2007 година, само че предлага много забавни варианти за всички основатели на наличие. Най-интересното е, че 75% от облагата остава в криейтърите, което е много добра облага, в случай че са измежду топ имената. В уеб страницата с изключение на фотоси и клипчета, може да се чати, както и да се пращат къси сторита, само че за един човек.

6 PocketStars

Тук облагата е 80% от приходите. Сайтът е най-вече за ЛГБТ общността, както и за небинарните секс служащи.

5 ManyVids

Платформата е основана през 2014 година и 90% от приходите остават за притежателите на профилите. Интересното е, че с изключение на общоприетите видеа, фотоси и чатене, тук може да се продават продукти.

Виж още: Хари в поредицата на Netflix: " Никой не знае цялата истина, това е мръсна игра! "

4 AVN Stars

Създаден през 2020 година, този уебсайт предлага доста и разнообразни благоприятни условия за връзка и шерване. 80% от приходите са за основателите. Платформата е артикул на  Adult Video News, уебсайт за порно вести.

3 IsMyGirl

Сайтът е подобаващ за модели и организации, които търсят да назначат нови девойки. Тук не става въпрос толкоз за секс наличие, само че още веднъж може да се печелят пари.

2 Frisk

Още един уебсайт, който работи въз основата на IsMyGirl, печелят се пари, хората имат опцията да си пишат и да беседват за бизнес.

1 JustForFans

Платформата е на основата на блоговете, хората пишат и споделят много наличие, което може да не е по усета на Tattstoner, само че пък ти заплащат, с цел да те четат. 

Виж още: Пера и екстеншъни: Дъщерята на Бони подвигна вманиачен ваучър за рождения си ден

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР