Only Murders in the Building се оказа една от приятните

...
Only Murders in the Building се оказа една от приятните
Коментари Харесай

Дойде ли краят на Only Murders in the Building

Only Murders in the Building се оказа една от приятните изненади измежду сериалите от предходната година. Ето за какво последва и втори сезон.
 Селена Гомес, Кара Делевин, Only Murders in the Building и втори сезон на сериала
Ще се получи ли химията сред Селена Гомес и Кара Делевин

Only Murders in the Building с още едно секси попълнение

Сезон, в който тримата основни воин още веднъж ще би трябвало да вадят кестените от огъня. Като този път ще им е даже по-напечено.

Е, към момента не сме го видели целия. Даже сме си много надалеч от това, тъй като даже не сме го преполовили. Това обаче не попречи на Hulu да разгласи проектите си за трети сезон.

Новината идва по-малко от месец след премиерата на втори сезон, а от стрийминг платформата настояват, че точно това е най-гледаната им комедия, написа The Hollywood Reporter. Те, несъмнено, не дават някаква статистика, което е много типично за стрийминг платформите.
 Only Murders in the Building, Селена Гомес, Стив Мартин, Мартин Шорт и цялостен филмов откъс на втори сезон
Only Murders in the Building се завръща с нова порция тайнственост

Ще бъде кърваво и забавно

Очакванията са Селена Гомес, Стив Мартин и Мартин Шорт още веднъж да влязат в основните функции. Има още цели шест епизода от сегашния сезон, които би трябвало да бъдат пуснати. Ще бъде забавно да забележим в каква посока ще ни отведат те за трети сезон. Освен Гомес, Мартин и Шорт, във втори сезон присъединяване имат Кара Делевин, Тина Фей и Ейми Шуймър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР