Онлайн търсачките заемат основно място в живота на всеки от

...
Онлайн търсачките заемат основно място в живота на всеки от
Коментари Харесай

Какво представлява SEO и защо силата е в оптимизацията?

Онлайн търсачките заемат главно място в живота на всеки от нас, без даже да се замисляме за това. Търсим всичко в интернет - от това по какъв начин да сготвим вкусно ядене, къде да почиваме, кой филм да гледаме, до избора на кола, жилище и по този начин нататък, и по този начин нататък. От позиция на консуматор е мъчно да си представим живота без този асистент.

От позиция на бизнеса - също. Във времето на компютърните технологии позиционирането бизнеса в онлайн пространството е мощно целесъобразно, даже наложително. Дали става дума за ресторант, туристическа услуга, или търговия - хората би трябвало да ви намират в интернет, с цел да сте сполучливи. И тук на помощ идва SEO.

Какво e SEO и за какво е толкоз значимо?
SEO е абревиетура на британски език и безусловно значи Search Engine Optimization. Казано най-просто, става дума за оптимизация на търсачки. Благодарение на тази оптимизация, която съставлява набор от разнообразни дейности, уеб сайтът ви излиза на по-челно място в Гугъл при търсене на избрани основни думи. А шансът да ви виждат нараства неведнъж. Ето за какво вярната SEO оптимизация прави вашия бизнес доста по-видим и той доближава до доста повече хора.

За да се направи качествено SEO оптимизацията, би трябвало да се мине през няколко стъпки - разбор на положението на уеб страницата, одит, който го преглежда по-задълбочено на равнище вътрешна конструкция и код, и не на последно място, техническа оптимизация. Тя, от своя страна, също включва няколко разнообразни задания - усъвършенстване на URL адреси, оптимизация на фотоси и видеа, както и оптимизация на скорост.

Процесът не е елементарен и не дава резултати незабавно, само че във времето е извънредно потребен и необходим.

Съществуват обаче компании, при които се заплаща едвам след реализиран действителен резултат. e единствената такава у нас, с повече от 8 години опит в България и чужбина.

Линк билдингът е доста значима част от SEO. Какво съставлява?
Той е част от Off-Page оптимизацията и съставлява основаване на условия други източници да реферират към вашия уебсайт, чрез линк. Това става най-лесно, когато наличието в уеб страницата е неповторимо и има висока добавена стойност. Ето за какво, в случай че желаете да имате сполучлив и различим уебсайт, който елементарно да бъде намиран в Гугъл, в никакъв случай не копирайте наличие от друго място. Създавайте неповторими текстове, цитирайте авторитетни източници и спазвайте специфична SEO конструкция.

И най-после няколко обстоятелството, които в допълнение ще ви убедят, че силата е в SEO оптимизацията
- Повече от 75% от потребителите в никакъв случай не не престават търсенето на втора на страница в Гугъл. Тоест, в случай че уеб сайтът ви не е на първа страница, шансът да го видят доста хора е нищожен;

- Търсачката на Гугъл продължава да е монополист в международен мащаб, по тази причина най-важно е вярното позициониране точно там;

- Онлайн рекламата скоро ще надмине рекламата по малкия екран - на всички е ясно, че бъдещето е интернет, а малкия екран лека-полека се трансформира в отживелица;

- Скоростта на уеб страницата е от извънредно значение за бързото намиране на уеб страницата ви. SEO оптимизацията е доста по-успешна за уеб сайтове с висока скорост;

- Търсенето става основно от Гугъл, вместо от обществените мрежи, макар че доста бизнеси започват точно от Фейсбук и Instagram.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР