Онлайн спортните залагания най-накрая идват в щата Tar Heel и

...
Онлайн спортните залагания най-накрая идват в щата Tar Heel и
Коментари Харесай

Бонус код на BetMGM NC: NYPNEWS предлага $200 в NC за предварително стартиране, $150 в други щати

Онлайн спортните залагания най-сетне идват в щата Tar Heel и BetMGM е подготвен да кацне с звук като един от Северна Каролина най-хубавите приложения за спортни залагания.

От 11 март BetMGM ще бъде законно действен в N, само че преди този момент колосът за спортни залагания има великодушна оферта за предварителна регистрация.

Когато се регистрирате с BetMGM Северна Каролина бонус код NYPNEWS можете да получите $200 бонус залози в деня на пускане.

Ще очертаем двете разнообразни структури за предложения за предварителна регистрация по-долу, само че тази оферта не може да бъде декларирана дружно с оферта за стартиране онлайн.

Добавка против Или/или

Спортните залагания постоянно имат някаква промоция за добре пристигнали преди стартирането в избран щат, което нормално се назовава оферта за предварителна регистрация.

Тези предложения нормално са структурирани по един от двата метода: 1) като спомагателна оферта — което значи, че ще получите каквато и да е цената на офертата в допълнение към офертата за пускане или 2) като оферта или/или което значи, че няма да отговаряте на изискванията за предлагането за стартиране онлайн, в случай че се регистрирате авансово.

Тази промоция на BetMGM Северна Каролина е оферта или/или, тъй че няма да имате право на офертата за пускане онлайн, в случай че заявите промоцията за предварителна регистрация.

Бонус код на BetMGM Северна Каролина

Можете да отключите неповторима или/или оферта с бонус кода на BetMGM Северна Каролина NYPNEWS . Когато се регистрирате авансово с този код и модула нагоре, ще получите $200 в деня на пускане.

BetMGM другаде

В допълнение към тази характерна оферта за Северна Каролина, BetMGM има две необятно налични промоции на други места: или съвпадане на депозит от 20 %, което е налично посредством бонус код NYP1500 , или залог от $150 и вземете, който е наличен с бонус код NYPNEWS.

NYP1500 – 20 % съвпадане на депозита с ограничаване от $1,5K

Това е съвпадане на непълен депозит, при което ще получите 20 % от първичния паричен депозит, който извършите. Тъй като тази оферта има таван от $1500, ще би трябвало да заложите $7,5K в брой, с цел да получите цялостната стойност. Ако заложите $500, ще получите $100 в спортни бонуси.

Освен това, тази оферта има условие за 10x залог, тъй че ще би трябвало да сте 10 пъти повече от спортните бонуси, които печелите през първите 30 дни от активирането. Използвайки образеца нагоре, би трябвало да заложите $1000, с цел да запазите правото си на присъединяване.

Тази оферта е налична в общо 17 щата: Аризона, Колорадо, Илинойс, Индиана, Айова, Канзас, Луизиана, Мериленд, Масачузетс, Мичиган, Ню Джърси, Охайо, Пенсилвания, Тенеси, Вирджиния, Западна Вирджиния и Уайоминг.

NYPNEWS – Заложете $5 Вземете $150 бонус залози

Тази оферта е малко по-ясна. Правите паричен залог от $5 или повече и ще получите $150 бонус залози, когато се уреди, без значение дали печелите.

Тази промоция към този момент е налична на всички същите места като мача за депозит, плюс Кентъки и Вашингтон, за общо 19 щата.

Как да залагате с BetMGM

Въз основа на естеството на тази оферта за предварителна регистрация ще имате доста разнообразни варианти за залагане.

Дейтън и Лойола (Илинойс) се изправят един против различен в петък вечер по ESPN2 в това, което ще бъде спортна и бърза игра. И двата тима се показаха доста добре в нахлуване, тъй че е евентуално този да премине.

Ню Джърси Девилс и Анахайм Дъкс също ще се изправят в петък вечер, като Девилс е любимец.

Няма да получавате никакви бонус залози до деня на пускане, само че тези две игри са солидни варианти, откакто спортните залагания станат онлайн в щата Tar Heel. В играта на НХЛ множеството мачове имат идентичен спред, тъй че там няма потребна игра, само че реквизитите на играчите постоянно си коства да бъдат проучени.

Въпреки че реквизитите на играчите в действителност не са алтернатива за колежански баскетболни залагания, въпреки всичко можете да вършиме залози на парична линия, да разпределяте залози или даже да хвърлите малко пари върху общите суми. Тъй като ще получавате бонус залози, без значение от статуса на вашия залог, тази промоция ви дава опция да се опитате с новобранец, към който мощно се чувствате.

Регистриране в BetMGM

Използвайте модула нагоре, с цел да отидете на BetMGM Sportsbook. Въведете съответните детайлности и прочетете T&C. Когато бъдете запитани за
бонус код, въведете NYPNEWS . Ще получите $200 за предварителна регистрация, не се изисква депозит. Споменатите бонус залози ще бъдат налични на 11 март, когато онлайн спортните залагания стартират онлайн в Tar Heel State.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР