Онлайн слотът Book Of Ra Deluxe е подобрена версия на

...
Онлайн слотът Book Of Ra Deluxe е подобрена версия на
Коментари Харесай

Описание на слот машина Book of Ra Deluxe

Онлайн слотът Book Of Ra Deluxe е усъвършенствана версия на класическия слот Book Of Ra на Novomatic. Играчът би трябвало още веднъж да разкрие тайните на египетската митология, само че този път го чакат повече награди. Основата на геймплея остава същата, само че дизайнът и бонусите на слота стават доста по-привлекателни. Така броят на линиите с награди се усили до 10, а към фрийспиновете се добави разширяващ се „ уайлд “ знак.
Как да започнете да играете
След като отвори демо версията на слота, играчът получава 1000 демо заема. Тези средства се употребяват за възнаграждение на общия
залог, т.е. за пускане на барабаните. В естествен режим играчът би трябвало да избере равнището на номинала или да замени личните си средства за игрови заеми. Ротативки от подобен клас са подобаващи за консуматори с разнообразни бюджети.

Общият
залог се пресмята, като дейните печеливши линии се умножат по линейния курс. Освен това линейната ставка въздейства върху размера на изплащанията за комбинации от награди. В този случай тя се умножава по коефициента на погашение.

Правилата на машината остават непроменени. Наградата носи печелившите комбинации, които са на дейните печеливши линии. Освен това знаците би трябвало да се намират на прилежащи барабани, като се стартира от първия. Всяка линия ще донесе облага единствено за една композиция. Възнагражденията от всички линии се сумират в края на завъртането.

Стартирането на барабаните към момента е налично в два режима: естествен и автоматизиран. При пускане на автоматизирано завъртане потребителят е лишен от опцията да взе участие в рисковата игра, само че не може да взаимодейства със слота. Въртенето ще продължи, до момента в който в сметката има задоволително средства за погашение на общия
залог.

В естествен режим барабаните ще спрат след цялостен цикъл на въртене и потребителят може да реши какво да прави с облагата: да я вземе или да я сложи на линията в рисковата игра.
Символи
Изображенията на премиите на
слот машината остават същите. Играчът ще би трябвало да събира печеливши комбинации от:
авантюрист; фараон; скараб; статуя; карти с номинал A, K, Q, J, 10.
Книгата към момента е разпръскващ и уайлд знак. Появявайки се на дейна печеливша линия до знаци от същия сан, книгата ще се трансформира в различен знак. Това свойство ви разрешава да образувате комбинации с награди или да увеличите тяхната дължина, получавайки повече награди. Книгата също по този начин носи награди, в случай че съумеете да съберете от три изображения.

В качеството си на скатер, Книгата носи на играча безвъзмездни завъртания и специфичен „ уайлд “ знак. Достатъчно е да съберете три или повече изображения в която и да е позиция на игралното поле, с цел да влезете в
бонус кръга.
Игра Риск
Ако играчът завърти барабаните в естествен режим и получи някоя печеливша композиция, премията за нея може да бъде изиграна в кръга на рисковата игра. За да извършите това, натиснете бутона Риск, след което отидете в нов прозорец. Пред играча ще се появи карта с вдигната риза. За да удвоите облагата за едно завъртане, би трябвало да посочите верния цвят на картата: червен или черен. Изборът се прави благодарение на бутоните Червено и Черно на контролния панел.

Ако изборът на потребителя е погрешен, облагите изгарят и той се връща на основния екран. Докато цветът на картата не бъде определен, е допустимо да се вземе цялата сума и да се върнете към главната игра.
Бонус кръг
Събирайки три или повече скатера в която и да е позиция на игралното поле, потребителят автоматизирано получава 10 безвъзмездни завъртания. В рамките на
бонус кръга фрийспините се употребяват автоматизирано, което лишава играча от опцията да взе участие в рисковата игра. За фрийспиновете се употребява залогът на линия и броят на печелившите линии, избрани за последния залог в главната игра.

Специална характерност на бонусния кръг е разширяващият се „ уайлд “ знак. В началото на кръга един от постоянните знаци се трансформира във все по-широк „ уайлд “. Той запълва барабана, в случай че на линията има евентуално печеливша композиция. Той носи премията не като един знак, а като три. Обикновеният „ уайлд “ знак не може да бъде сменен с
бонус знак.
Настройка на слота
Слот машината се ръководи от панела, ситуиран в долната част на екрана. С помощта на бутоните +/- играчът може да избере:
Линии – от 1 до 10; Залог/линия –
залог на линия; 1 заем – деноминация на валутата на играта.
Бутонът Risk (Риск) започва рисковия кръг на играта. Бутонът Payout (Изплащане) отваря таблицата на машината. Функциите Старт и Автозавъртане Ви разрешават да изберете типа на въртене на барабаните. В осведомителните блокове Credit (Кредит) и Bet (Залог) се демонстрират надлежно салдото и общият
залог на играча. Ако желаете, играчът може да започва онлайн слота в режим на цялостен екран. Възможно е също по този начин да изключите музиката или звуковите резултати.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР