Онлайн рецензиите са от решаващо значение дори за нови бизнеси

...
Онлайн рецензиите са от решаващо значение дори за нови бизнеси
Коментари Харесай

От уста на уста: 5 начина да развиете своя бизнес с онлайн рецензии

Онлайн рецензиите са от решаващо значение даже за нови бизнеси в напълно нови пазарни категории. Всъщност прегледите може да са по-важни за вас, тъй като би трябвало да докажете две неща на евентуалните купувачи: че можете да разрешите казуса им, и че вашата компания е добра за работа. Онлайн рецензиите ви оказват помощ да се откроите и да докажете цената си. Ето по какъв начин те могат да се употребяват за разгръщане на вашия бизнес, изключително в случай че сте изцяло прохождащи. 
1. Класирайте се по-високо в резултатите от търсенето
Онлайн рецензиите са основен фактор за класиране за Гугъл и други търсачки. Те желаят да покажат на търсещите най-подходящите, потребни и авторитетни резултати и употребяват онлайн прегледи, с цел да им оказват помощ да го създадат. Това не се отнася единствено за локалните компании. Отнася се за всички.

Ако създавате чисто нов пазар, това ще отнеме време, с цел да покаже резултати. Но незабавно щом хората стартират да търсят услугите, които оферирате, и може би към този момент са, това ще се трансформира във водеща фуния за вас.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР