Онлайн продажбите на Черния петък достигнаха нов рекорд тази година,

...
Онлайн продажбите на Черния петък достигнаха нов рекорд тази година,
Коментари Харесай

Рекорд при онлайн продажбите на Черния петък

Онлайн продажбите на Черния петък доближиха нов връх тази година, защото внимателните поради пандемията американци избраха да пълнят виртуалните си колички вместо същинските, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Асошиейтед прес.

Потребителите са похарчили съгласно оценки 9 милиарда $ в американски търговски платформи на вчерашния Черен петък, по данни на Адоби аналитикс (Adobe Analytics). Това е покачване с 22 % по отношение на предходния връх от 7,4 милиарда $, подложен на 2019 година.
Анализаторската компания чака идният Кибер понеделник да бъде денят с най-големи онлайн продажби в историята на Съединени американски щати и на него да бъдат изхарчени сред 10,8 милиарда $ и 12,7 милиарда $.

Сред аргументите за рекордните суми е фактът, че хората към този момент купуват по интернет и неща като хранителни артикули и алкохол, с които по-рано се доставяха от физическите магазини, отбелязва Адоби. Колкото до по-традиционните дарове, измежду най-популярните артикули са конструкторите Лего (Lego), слушалките ЕърПодс (AirPods) на Епъл (Apple), тв приемници Самсунг (Samsung) и видео игри.

От подема в онлайн търговията завоюваха както огромни търговски вериги като Уолматрт (Walmart) и Таргет (Target), по този начин и дребни търговци, регистрира Адоби. Продажбите на огромните магазини са скочили с 403 % в Деня на благодарността и на Черния петък по отношение на междинното на ден равнище за октомври. Увеличението при продажбите на дребните магазини е сходно - 349 %.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР