Онлайн порталът Виртуален център за обслужване на клиенти (Виртуален ЦОК),

...
Онлайн порталът Виртуален център за обслужване на клиенти (Виртуален ЦОК),
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО предлага онлайн услуги по проучване и присъединяване с Виртуален център за обслужване на клиенти


Онлайн порталът Виртуален център за обслужване на клиенти (Виртуален ЦОК), наличен на адрес , стартира работа в облекчение на клиентите на ЕНЕРГО-ПРО. Порталът дава опция на нови и сегашни клиенти, които разполагат с личен идентификационен код /ПИК/, бързо, несъмнено и без да посещават офис да заявят и проследят осъществяването на авансово дефинирана група услуги, без да употребяват електронен автограф. Издаването на ПИК се прави еднократно, персонално или посредством упълномощено лице, във физически Център за обслужване на компанията. Достъпът до портал Виртуален ЦОК и приемането на ПИК са безвъзмездни.

Електронното подаване на заявките за присъединение е първата група услуги, налични онлайн. С ПИК, публикуван от ЕНЕРГО-ПРО, могат да бъдат декларирани неприсъствено посредством Виртуален ЦОК:

Искане за авансово изследване за смяна предназначението на земята / създаване / одобрение на ПУП;

Искане за изследване изискванията за присъединение на обект на клиент към електроразпределителната мрежа;

Искане за подписване на контракт за присъединение на обект на клиент към електроразпределителната мрежа.

В портала може да бъде проследено и осъществяването на декларираните от клиента услуги от посочения тип, без значение от канала на постъпването им: онлайн посредством Виртуален ЦОК или на място в Център за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО. Достатъчно е клиентът да разполага с ПИК код.

Компанията възнамерява от време на време разширение на портфолиото от предоставяни посредством Виртуален ЦОК цифровизирани услуги.

На разположение на клиентите за настояща информация за опциите, които предлага Виртуален ЦОК, са имейли и, телефони 0700 161 61 и 0700 800 61, както и всички Центрове за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО в Североизточна България.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР