Онлайн платформата за резервации Airbnb въвежда политика на 100% връщане

...
Онлайн платформата за резервации Airbnb въвежда политика на 100% връщане
Коментари Харесай

Платформа връща 100% парите

Онлайн платформата за резервации Airbnb вкарва политика на 100% връщане на средствата на клиентите. Няма да има санкции за анулирани резервации. Правилата се вкарват за резервации направени не по-късно от 14 март с дата на потребление до 14 април, се споделя в известие на компанията, представено от аг. Bloomberg.

Не желаем гостите ни да се усещат безусловно задължени да пътуват, единствено тъй като не могат да си върнат парите”, изяснява генералният шеф на Airbnb Браян Чески. Това е отговорът на компанията по отношение на изключителната обстановка провокирана от пандемията с ковид.

По-рано въпросните правила действаха единствено на територията на Китай, Италия и Южна Корея, като за останалите наранени страни правилоно не важеше, което провокира отвращение у потребителите. След като Доналд Тръмп ограничи пътуванията от и до Европа и в листата по този метод беше прибавен и Съединени американски щати, който е най-големият пазар на Airbnb. Новата политика няма да се отнася за континентален Китай, който би трябвало да се върне към естествен метод на живот от 1 април.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР