Онлайн платформата Нетфликс (Netflix Inc.) подписа обхващащ няколко години договор

...
Онлайн платформата Нетфликс (Netflix Inc.) подписа обхващащ няколко години договор
Коментари Харесай

Барак и Мишел Обама станаха продуценти на Netflix

Онлайн платформата " Нетфликс " (Netflix Inc.) подписа обхващащ няколко години контракт с някогашния президент Барак Обама и брачната половинка му Мишел, според който те ще продуцират шоупрограми и документални филми. Финансови параметри не се разкриват и се показва, че семейство Обама са свободни да създават всичко - от излъчвания с авансово квалифициран сюжет през такива, които не следват съответна сценарна линия до сериали и филми.

Това не е нормален ангажимент за президент и първа дама на Съединени американски щати, само че те получават достъп до 125 милиона клиенти на стрийминг услугата на " Нетфликс " по целия свят. Обикновено някогашни американски президенти не престават да пишат книги, да изнасят платени речи или да гостуват на конгреси, само че сходна медийна договорка е неповторима, написа " Уолстрийт джърнъл ".

За работата с " Нетфликс " е учредена продуцентската компания Higher Ground Productions. Барак и Мишел Обама ще могат и да се появяват в някои от филмите и стратегиите си. Семейството не разкрива тематиките, по които счита да работи, само че не се допуска наличието да е непосредствено политическо.

Очаква се първите резултати да бъдат налични за потребителите най-рано през май 2019 г.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР