Онлайн петиция за продажбата на Питсбърг Пайрътс бе създадена от

...
Онлайн петиция за продажбата на Питсбърг Пайрътс бе създадена от
Коментари Харесай

Десетки хиляди фенове на Пайрътс настояват за продажба на клуба

Онлайн петиция за продажбата на Питсбърг Пайрътс бе основана от почитател на бейзболния тим. Запалянкото с букви Джей Кей желае да събере задоволително почитатели, с цел да насочи формален зов към МЛБ да принуди сегашния притежател на " пиратите " Боб Нътинг да напусне клуба.

При стартирането на петицията преди два дни задачата на Джей Кей бе да събере 25 000 подписа. Тази граница бе достигната за по-малко от 24 часа и през вчерашния ден създателят актуализира задачата – 35 000 гласа. Днес петицията към този момент е подкрепена от над 39 000 почитатели, а най-новата цел е 50 000.

" Питсбърг е бейзболен град, който се унищожава от лаком притежател. Има толкоз доста правилни ентусиасти, които същински се вълнуват и поддържат тима в положително и неприятно. Заслужаваме нещо по-добро. Стига толкоз! Трябва смяна от върха на организацията. Боб Нътинг би трябвало да продаде този клуб, тъй че да може още веднъж да забележим един боеспособен тим. Очевидно той не желае да дава пари, с цел да се случи това. Трябва ни притежател, който да има спортен дух и да обича бейзбола! ", написа в претекстовете си Джей Кей.

Недоволството на почитателите се отприщи, откакто в последните няколко дни Питсбърг реши да се раздели с двама от своите топиграчи. Първо предходната събота асът в питчерската ротация Герит Коул бе продаден на първенеца Хюстън Астрос, а след това в понеделник емблематичният аутфилдер Андрю Маккъчън бе изтъргуван в Сан Франциско Джайънтс.

Тези ходове на управлението шокираха освен публиката, само че и другите бейзболисти в отбора. В резултат опитният инфилдер Джош Харисън даже пожела да напусне клуба, като обоснова позицията си по този начин:

" Бейзболът е бизнес, разбирам това и знам, че прехвърлянията са част от него. Обичам тази игра и този тим, само че действителността е, че преди малко изгубих двама от най-близките си другари. Коул и Къч не са просто другари, те бяха най-хубавият питчер и най-хубавият полеви състезател на Пайрътс. Сега аз съм с най-дълъг стаж в отбора. Искам да надвивам, желая да пъдя трофеи, желая да спечелвам шампионати през 2018-а, 2019-а и нататък. Ако обаче тимът не чака да се бори този или идващия сезон, може би за всички ще бъде по-добре аз също да бъда продаден. "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР