Онлайн обучението е катастрофа. Намираме се в един ужасен образователен

...
Онлайн обучението е катастрофа. Намираме се в един ужасен образователен
Коментари Харесай

Диян Стаматов: Всички ученици да се върнат максимално бързо в клас

Онлайн образованието е злополука. Намираме се в един ужасяващ учебен локдаун. Задължително би трябвало да се върнем присъствено оптимално бързо. Всеки ден закъснение е пагубно заплашителен за всички. Това съобщи по бТВ и по Nova News шефът на 119-о СУ Диян Стаматов, който е и в управлението на сдружението на работодателите в образованието.

Стаматов акцентира, че приказва освен в персонално качество, а от името на доста шефове на учебни заведения в страната.

" На процедура всички възпитаници са пред своите преносими компютри, само че противоположната връзка е съвсем нулева, ползата е редуциран до негативен, прекомерно дълго време сме в отдалечено образование, а всички други сфери работят извънредно интензивно - заведение, заведения за хранене, молове ", разкритикува Стаматов.

" Диалогът със здравния министър не съществува, до този миг не е направена нито една среща ", разкри още Стаматов и предсказа наставнически митинги поради хаоса и прекомерно дългото продължение на отдалеченото образование. Телевизиите демонстрираха големи опашки пред лаборатории рано тази заран, на които възпитаници и родители чакат по два часа, с цел да се изследва за Коронавирус детето и да отиде по-късно на учебно заведение.

По мотив другия метод на организация в обособените учебни заведения, които връщат по-големите възпитаници в клас с проби, направени в лаборатории, Стаматов разяснява, че " не е вярно и е безпределно рисково всеки да се избавя самичък ".

Тестването на най-малките възпитаници сподели, че те не са най-опасната група, разпространяваща вируса, счита още Стаматов.

" Повече от месец се организира тестване на дребните възпитаници, а позитивни проби няма ", разяснява още учебният шеф и някогашен зам.-министър на образованието, който се надява гласът на работещите в областта на образованието да бъде чут.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР