Oнлайн магазинът за приложения на Huawei - AppGallery, продължава разширяването

...
Oнлайн магазинът за приложения на Huawei - AppGallery, продължава разширяването
Коментари Харесай

Мобилните приложения на VIVACOM вече са налични в HUAWEI AppGallery

Oнлайн магазинът за приложения на Huawei - AppGallery, продължава разширението на селекцията на най-любимите и най-полезните приложения, които са станали неизменима част от цифровия начин на живот на потребителя. Платформата предлага освен известните приложения на световно равнище, само че и значими за клиентите качествени приложения на локално такова.

Мобилното приложение My VIVACOM е портал, който дава опция за ръководство на всички услуги онлайн. Чрез него клиентите на оператора могат по-бързо и елементарно да наблюдават потреблението на услугите си в действително време, да заплащат сметките си, да прибавят спомагателни пакети и презареждат предплатени карти. Само с един клик може да се задейства и роуминг.

Най-вълнуващото приложение на VIVACOM, интерактивният медиен портал TV GO, към този момент също е налично в HUAWEI AppGallery. Само с едно влизане, с консуматор и ключова дума от My VIVACOM, получавате достъп до най-хубавото наличие, на всички места и когато и да е. Услугата предлага достъп до 90+ от най-популярните TV канали, кино пакет MAXI и цялото наличие на HBO в HBO On Demand. За децата порталът предлага британския видео курс Disney English, а за спортните почитатели извънредно наличие от пакетите MAX Sport Plus и DiemaXtra с интерактивни функционалности. Потребителите имат опция да персонализират мечтани канали и филми в категории „ Любими " или да употребяват потребните филтри, с цел да търсят елементарно и интуитивно в обилие от телевизионни излъчвания и видеотека.

Дигиталният портфейл Pay by VIVACOM обезпечава бърз, комфортен и сигурен метод за ръководство на персоналните финанси. Приложението дава опция за безконтактни заплащания, трансфер на пари, онлайн извършване на покупки, следене на всички преводи и дигитализиране на карти за преданост към търговски обекти. Зареждането на виртуалната сметка в Pay by VIVACOM става посредством платежна карта или посредством банков превод.
Едно от основните преимущества на Pay by VIVACOM e сигурната отбрана на данните и парите. Тя се подсигурява от персоналните биометрични данни. Потребителят може да вижда данните единствено след идентификация с пръстов отпечатък или ПИН код. За всяка трансакция с приложението получава нотификация, и може да блокира/отблокира картата си единствено с едно допиране. Pay by VIVACOM оказва помощ за ръководството на персоналния бюджет, като дава достъп до доклад за осъществените заплащания непосредствено в приложението. И още - всички карти за преданост могат да се прибавят и употребяват посредством телефона. Така всеки консуматор може да излезе умерено от вкъщи си единствено с телефона в себе си, без да носи пари в брой или платежни карти.

За меломаните HUAWEI AppGallery също има особено предложение - световната музикална и развлекателна платформа TIDAL, с която си партнира Vivacom. Потребителите имат опция да слушат гратис 60 милиона песни с високо качество, без реклами, както и да се насладят на извънредно наличие като концерти онлайн, моменти зад кулисите и албуми, които липсват в други музикални приложения. Стрийминг услугата, основана непосредствено от актьори по целия свят като Jay-Z, Beyoncé, Rihanna, Calvin Harris и други, свързва почитателите и реализатори посредством неповторими прекарвания като лайв концерти в " TIDAL X ", нови известни реализатори в TIDAL Rising и особено основани от световноизвестни музикални звезди плейлисти. Платформата разполага и с богат азбучник от песни и албуми от водещи български реализатори.

Официалната платформа за евакуиране на приложения HUAWEI AppGallery е в топ 3 магазини за приложения в световен мащаб. Тя е публикувана в над 170 страни и райони, с над 400 милиона дейни консуматори на месец. На локално равнище, HUAWEI AppGallery бързо се обогатява с най-полезните и обичани приложения на българските консуматори, измежду които са и приложенията на VIVACOM.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР