Онлайн букмейкърите са длъжни да правят печалба и следователно ви

...
Онлайн букмейкърите са длъжни да правят печалба и следователно ви
Коментари Харесай

Какви стратегии за залози може да приложим в букмейкъра Betway?

Онлайн букмейкърите са длъжни да вършат облага и затова ви оферират високи коефициенти за събития, които е по-малко евентуално да се случат. За да се надявате да постигнете повече облаги, ще би трябвало да употребявате положителни тактики за залагане. В новия хазартен оператор , на които може да залагате. Съответно това е късмет да употребявате повече тактики за залагане. Нека разгледаме някои от тях в идващите редове.

Заложете на спечелилия в дълготрайните
залози

Дългосрочните
залози, известни още като " кратен победител ", са много известни в онлайн букмейкърите. За да обобщим в резюме – вие залагате на огромния победител в надпреварата, преди да стартира шампионата или по време на неговото протичане. В Бетуей има много дълготрайни събития за залагане. Независимо дали става дума за Шампионска лига, Висша лига, Ролан Гарос или НБА, вие поставяте прогнозата си преди началото на шампионата и би трябвало да изчакате до края на надпреварата, с цел да получите облагите си. Тези прогнози са забавни, защото букмейкърите вземат поради статистиката от предходни надпревари, с цел да слагат своите коефициенти. Ако коефициентът на любимците е доста невисок, ще можете да залагате на други спортисти или тимове с по-високи ставки и имате късмет да спечелите доста пари. Трябва да имате нюх, с цел да прогнозирате вярно първенеца.

Залагайте онлайн за по-атрактивни коефициенти

В Betway може да вършиме
залози онлайн – букмейкърът има платформа за лайв залагания. Коефициентите онлайн е развиват според от игровите обстановки, някои ще бъдат доста по-интересни, в сравнение с в случай че залагате преди началото на срещата. Поставянето на залог онлайн изисква положително схващане на спорта и деликатно наблюдаване на мача, с цел да откриете печелившата прогноза. Ако имате добър усет към развиването на събитията онлайн, може да постигнете положителни облаги.

Залагане на тъждество, с цел да увеличите облагите си

В доста спортове като футбол, хокей, баскетбол, ръгби или американски футбол, мачът може да приключи наедно. Отборите ще се задоволят с реми и ще поделят точките. За залагащите равенството е спомагателна опция за печелене на пари, защото прибавя трети вероятен излаз към мача, за разлика от мачовете в тениса да вземем за пример. Залагането на тъждество е преимущество - коефициентите са доста високи. Колкото по-голяма е разликата сред тимовете, толкоз по-висока ще бъде ставката за равенството. Ето за какво можете да отделите време да потърсите преференциални за
залагане срещи за знак Х, защото това е тактика, която ще ви обезпечи доста изгоди в дълготраен проект. Дори може да употребявате , с който не рискувате ваши средства. Бетуей има страховит състезателен бонус до 200 лева и всички нови консуматори може да го задействат при депозит. Бонусът ви дава повече късмет за залози с вашите тактики, като това е чудесна опция да тествате разнообразни способи за облага в букмейкъра.

 

*публикация

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР