Онкологичните заболявания са широкоразпространени в България, като за съжаление те

...
Онкологичните заболявания са широкоразпространени в България, като за съжаление те
Коментари Харесай

Експертно мнение за пациенти с онкологични заболявания у нас | Последно поколение високотехнологична медицинска апаратура и безплатни консултации със световни имена в областта на онкологията за деца и възрастни.

Онкологичните болести са широкоразпространени в България, като за жалост те засягат както възрастни, по този начин и деца. Статистики демонстрират, че ракът е на второ място измежду аргументите за смъртност в България, като приблизително 18,000 души умират от злокачествени тумори всяка година у нас. Страната ни води отрицателните ранглисти съответно и с максимален % заболели от рак на дебелото черво в Европейски Съюз, само че това не е единственият тип на заболяването, с която мнозина се борят.

Въпреки, че България насочва старания и взима ограничения във връзка с даването на надеждни решения и нови технологии в лечебните заведения за оправянето с онкологичните болести, факт е, че доста хора не съумяват да се възползват от тях. Неуспешното отнасяне на рака може да бъде резултат от некомпетентност от страна на пациента, несвоевременно посещаване при експерт, на погрешно лекуване, неверно сложена диагноза и други. А истината е, че факторите, които биха могли да провокират онкологични болести при възрастните са доста и разнообразни на брой, до момента в който при децата аргументите остават незнайни. Някои от тях са:

• Тютюнопушене

• Алкохолизъм

• Полово излъчени заболявания

• Средни химични въздействия

• Редовна консумация на консерванти, оцветители и подсладители

И доста други.

От основно значение за оправянето с онкологичните болести е навременната и точна диагностика. Консултацията с умел и потвърден експерт в областта на онкологията може да избави живот. Добрата вест е, че с развиването на технологиите, медицината последователно стартира да разполага с по-сигурни и прецизни способи за справяне с туморите.

Все повече международно приети медицински експерти посещават страната ни, консултирайки и осигурявайки достъп на българските жители до модерна и новаторска технология. Две такива имена са точно проф. доктор Енис Йозяр и проф. доктор Фунда Чорапчъоглу от болничното заведение Аджъбадем Маслак в Истанбул. Тези потвърдени специалисти ще гостуват във Варна, където ще се срещнат с дребни и огромни пациенти, страдащи от онкологични болести.

На 30.07.2022 година , жителите и гостите на град Варна ще имат опцията да се възползват от безвъзмездни съвещания с двама от най-доказаните в международен мащаб турски специалисти в региона на детската онкология и радиоонкологията, проведени от център за здравно ходатайство .

Събитията са подобаващи за възрастни и деца, страдащи от онкологични заболявания; хора, които имат потребност от съвет за ранна диагностика на карцином; търсещи второ мнение за към този момент провеждащо се лекуване или опция за лекуване в Турция. Консултациите ще се правят на база на авансово изпратени проучвания и документи - епикризи и образна диагностика от последните 6 месеца, както и запълнен формуляр с къса история на болестта.

Проф. доктор Фунда Чорапчъоглу е един от най-хубавите турски детски онколози. С повече от две десетилетия клинична процедура, тя е излекувала сполучливо над 2000 деца, страдащи от левкемия, разнообразни лимфоми, мозъчни тумори и тумори на бъбреците, очите, костите и меките тъкани. Успеваемостта на лекуване на проф. Чорапчъоглу надвишава 85%, като при бъбречните болести и лимфом на Ходжкин тя доближава над 95%.

Вторият посетител е проф. доктор Eнис Йозяр - експерт с богат опит в региона на радиоонкологията. Той работи с някои от най-модерните и новаторски технологии и апарати за лекуване на онкоболни пациенти. Професорът е първият експерт в Турция, който сполучливо употребява Еthos Linac - последно потомство линеен ускорител с извънреден потенциал, който употребява изкуствен интелект за осъществяването на персонализирана лъчетерапия.

Желаещите да се запишат за безвъзмездна консултация с проф. Чорапчъоглу или проф. Йозяр, могат да създадат това на телефон +359 897 824 041. Ще получите указания по какъв начин да изпратите нужната документи, както и формуляра с историята на болестта.

Местата са лимитирани. Запишете час за безвъзмездна консултация още в този момент!

За повече информация, вижте събитията във Фейсбук:

Безплатна консултация с проф. доктор Фунда Чорапчъоглу -

Безплатна консултация с проф. доктор Енис Йозяр -

Бренер Груп е център за медицински съвещания, диагностика и лекуване на разнообразни болести и естетични процедури във водещи здравни заведения в Турция.

Бренер Груп спомага на пациенти от България да доближат до най-подходящите клиники за тяхното положение, както и реализира връзката сред световноизвестни експерти и болните. Бренер Груп се грижи за подготовката на документите, престоя, връзката в болничното заведение - както по време на, по този начин и след осъществяване на лекуването.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР