Онкоболната Теодора Маджарова се прибира в България от Бразилия. 32-годишната

...
Онкоболната Теодора Маджарова се прибира в България от Бразилия. 32-годишната
Коментари Харесай

Радостна новина! Болната от рак Теодора се връща в България срещу 60 бона…

Онкоболната Теодора Маджарова се прибира в България от Бразилия. 32-годишната жена отпътува за процедури при знаменит медиум, само че положението ѝ ненадейно се утежни и никоя самолетна компания не искаше да се ангажира с превозването ѝ вкъщи.

Беше открита и дарителска сметка, по която към този момент са събрани малко над 30 хиляди евро – парите са задоволителни за превозването на Теодора Маджарова у нас. Полетът ще бъде обезпечен от турската болница Анадолу, като се чака Теодора и фамилията ѝ да се приберат в края на седмицата. “В последните няколко часа получихме нова оферта за превозване до Истанбул посредством посредничеството на медикъл асистант компания, която работи в съдействие с турските авиолинии.

На 4 май бихме могли да се качим на самолета за Истанбул, в случай че всичко е наред и в случай че е рекъл Господ”, заяви в директно включване за Bulgaria ON AIR брачният партньор на Теодора – Александър Русанов. Новата оферта за превозването на Теодора е за към 30 хиляди евро – съвсем на половина по-малко от в началото оповестеното предложение от френска компания. Той добави, че има много механически елементи за доуточняване и е в непрекъсната връзка с представители на компанията.

На борда на самолета би трябвало да има здравно съоръжение и медицински екип. “Външно министерство и персонално министър Екатерина Захариева се зае да ни помогне за превозването от Истанбул до София. Искам да изкажа голяма признателност към всички в България и от целия свят, които за два дни събраха повече от половината в началото оповестена сума.

Благодаря на всички, които оказват помощ да се приберем вкъщи”, сподели още Александър в Новините ON AIR. Необходимата сума към този момент е събрана, а околните краткотрайно преустановяват набирането на средства.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР