Онкоболен млад лекар осъди Медицинския университет в София. Д-р Радислав

...
Онкоболен млад лекар осъди Медицинския университет в София. Д-р Радислав
Коментари Харесай

Радислав Наков: Приемам осъждането на университета като морална победа

Онкоболен млад доктор осъди Медицинския университет в София. Д-р Радислав Наков е отритнат от асистентското място в катедрата по „ Гастроентерология ”. Съдът разгласи решението на образователното заведение за невалидно и незначително.
„ Приемам това решение като морална победа. Този случай се трансформира в доста повече от моя персонална борба, а по-скоро в знак на битката с несправедливостта с това, което се случва в университетските ни среди.
Искрено имам вяра, че този случай ще докара до по-добри разбирания и планове на правилниците на университета ”, съобщи доктор Наков.
Неговата фантазия е с изключение на да лекува, да преподава и знанията си. Той има вяра, че дискриминация в лекарското общество не трябва да съществува. И се надява неговият случай да е на човешка преднамереност.
„ Аз съм признателен на сътрудниците ми, които показаха признателност и поддръжка по отношение на моя случай и тежката обстановка. Трябва да се борим до дъно, с цел да намерим правдивост. Защото това носи задоволство ”, счита доктор Наков.
Той е на мнение, че случаи като негови са доста и ще бъде за образец и на други, които да се борят с несправедливостта.
Припомнете си детайлности от историята на младия доктор в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР