OnePlus за първи път в историята си ще има събитие

...
OnePlus за първи път в историята си ще има събитие
Коментари Харесай

OnePlus ще има събитие на CES следващата година - за първи път

OnePlus за първи път в историята си ще има събитие на Consumer Electronics Show (CES) следващата година. Китайският производител на телефони е пратил предложения на някои медии за специфичния мотив. Не са издадени никакви елементи. Дори не е разкрита точната дата. Посочено е, че ще е на CES и съответния прозорец от време, когато може да се случи.

Липсата на конкретика подсказва, че OnePlus може да не показва нови артикули. Просто ще покаже актуалната си линия от устройства, както вършат други компании.

Има версия, че OnePlus ще разгласи нещо в съдействие с Qualcomm, както се е случвало преди. Например, че идващите флагмани на компанията ще употребяват Snapdragon 865. В допълнение, на CES може да забележим и представянето на новите безжични слушалки на компанията.

Напоследък се приказва значително за телефона от междинен клас OnePlus 8 Lite. Има много клюки, само че се чака неговата премиера да е през месец май, на лично събитие на компанията.

OnePlus е от фирмите, които от време на време вършат анонси малко по-малко. Възможно е във времето преди CES 2020 да получим още разкрития и да ни готвят някоя изненада. Ще е забавно да забележим някой нов артикул, който е съумял да се измъкне от лапите на анализаторите и хората, които изкарват загадка информация.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР