OnePlus Ace 2 Pro получи 3C сертификат в Китай, което

...
OnePlus Ace 2 Pro получи 3C сертификат в Китай, което
Коментари Харесай

OnePlus Ace 2 Pro получи 3C сертификат

OnePlus Ace 2 Pro получи 3C документ в Китай, което удостоверява, че скоро ще бъде пуснат на пазара. В 3C базата данни устройството се появи под номер на модела PJA110. Сертифицирането демонстрира какъв брой бързо ще се зарежда новото устройство от серията Ace на OnePlus. Той също по този начин загатва, че устройството може да бъде показано през август.

Преди няколко дни OnePlus Ace 2 Pro се в лист-платформата на Geekbench. В тази платформа той не се появи под името „ OnePlus Ace 2 Pro “, а вместо това бе употребен кода PJA110, който бе открит в документите за 3C узаконяване.

Списъкът на това устройство в Geekbench разкри, че ще се предлага с чипсета Snapdragon 8 Gen 2, 16 GB RAM и Android 13 в качеството на операционна система. Сертификацията 3C на устройството ни осведоми и по отношение на скоростта на зареждане. Сертификационните документи споделят, че OnePlus PJA110 ще се доставя с 11V/13.7A захранващ адаптер (VCBEJACH). При 11 V/13,7 A, този захранващ адаптер поддържа скорост на зареждане от 150 W. В момента, това е огромно усъвършенстване по отношение на скоростта на зареждане от 100 W (11 V/9.1 A), с която идва Ace 2.

Очаква се OnePlus Ace 2 Pro да има впечатляващи спецификации. Говори се, че това устройство ще има 5500 mAh батерия. Размерът на екрана тук ще бъде 6,74 инча и ще употребява закривен OLED-дисплей, който поддържа периодичност на освежаване от 120Hz. Под екрана ще има оптичен датчик за пръстови отпечатъци за обезпечаване на по-високо равнище на сигурност.

Очаква се, основаният на SD8G2, уред да се предлага с до 24 GB LPDDR5x оперативна памет и до 1 TB UFS 4.0 непрекъсната памет. Той ще работи въз основата на Android 13 и обвивката ColorOS 13.1.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР