Омръзна ми да слушам глупавите обяснения и оправдания на властта.

...
Омръзна ми да слушам глупавите обяснения и оправдания на властта.
Коментари Харесай

Вигенин: Омръзна ми да слушам глупавите обяснения и оправдания на властта

" Омръзна ми да чувам глупавите пояснения и оправдания на властта. Функциите на министър-председателя и на министрите могат да бъдат изпълнявани от техните заместници без ограничавания, с изключение на при парламентарния надзор в зала, какъвто сега няма.
Както се прави при командировки в чужбина, да вземем за пример. Става с сключване на елементарна заповед. Министерският съвет може да заседава и да взима решения и без нито един титуляр. Няма никакакво ограничаване да излязат в заплатен или неплатен отпуск по време на акцията, в която вземат участие като претенденти ", във Facebook.
 Заркова: Ама че неправилен спор - да излизат ли, или да не излизат в отпуск министрите Заркова: Ама че неправилен спор - да излизат ли, или да не излизат в отпуск министрите
" Ама че неправилен спор! - да излизат ли, или да не излизат в отпуск министрите, до момента в който ни пропагандират предизборно, че министерстването и...
" Трябва да решат дали са претенденти за депутати или са министри, само че срещу всевъзможни правила е половин ден да ги отразяват като претенденти, половин ден като министри. Или Борисов да раздава национални пари като министър председател и от същото място след това да прави предизборна агитация като претендент.
Нарича се корист с публичен запас, да не кажа непосредствено пазаруване на гласове - ГЕРБ постоянно са го правили, само че до такива неуместни размери до момента не се е стигало. И членове на ЦИК не виждат проблем?
Включително такива, които се показват като съпротива? И назоваваме това почтени избори? Твърдим, че има равнопоставеност на претендентите в акцията? Хора, извънредно време е да се разгневите и да гласувате всеобщо против тази самозабравила се власт! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР