Омикрон“ продължава да настъпва в Европа. За първи път от

...
Омикрон“ продължава да настъпва в Европа. За първи път от
Коментари Харесай

Омикрон продължава настъплението си в Европа

„ Омикрон “ продължава да настава в Европа. За първи път от началото на пандемията новите случаи във Франция за денонощие са над 100 000.

Очакванията дневните случаи да се усилят до над 100 000 се оправдаха даже порано от предстоящото. За някои от французите затварянето у дома не може да продължи постоянно, а други считат противоположното.
Франция готви нови ограничения против Омикрон
В понеделник френският президент Еманюел Макрон и министри ще обсъдят нови ограничения против разпространяването на ковид в страната зар...
Прочети повече
Утре следва среща на здравните управляващи, след която евентуално ще бъдат въведени нови ограничаващи ограничения.

От през днешния ден в Белгия затварят кината и театрите, а Испания връща носенето на маски на закрито и намерено. Междувременно в Южна Африка, откъдето потегли " Омикрон ", отпада карантината и следенето за хората без признаци на ковид.

Причината - съгласно разбор болестта от разновидността не протича толкоз тежко макар бързото му разпространяване. Заразените, само че асимптоматични ще могат да се събират с други, стига да носят маска и съблюдават обществена отдалеченост.

Още:
Коронавирусът в България: Процентът на позитивните проби се усилва
Броят на новите случаи на коронавирус намаля като безусловно число, само че се усили като %. 743 са новооткритите случаи з...
Прочети повече
Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР