Омбудсманът Мая Манолова не отрече, че може да се кандидатира

...
Омбудсманът Мая Манолова не отрече, че може да се кандидатира
Коментари Харесай

Манолова след въпрос дали ще се кандидатира за кмет на София: „Зависи…”

Омбудсманът Мая Манолова не отхвърли, че може да се кандидатира за кмет на София. Днес тя бе в Народното събрание, с цел да почерпи с кюстендилски череши, като приказва пред кореспонденти в отбрана на машинния избор. Според нея ръководещите и ЦИК се пробват да отстранен този тип гласоподаване със противоречиви причини, написа Флагман.

``
реклама

След въпрос дали ще се кандидатира за кмет на София, тя отговори с лек ултиматум: „ Нямам такова решение към този миг. Зависи, в това число и от развиването на законодателните оферти, които съм отправила към народните представители. Тук съм, с цел да спазя традицията да ги почерпя с череши и да ги подсетя, както върша всяка година – че има законопроекти, които са значими за българските жители. В случая става дума за плана за ограничение на свръхправомощията на банките и на монополите в правосъдната фаза. Става дума за закона за частния банкрут, който ще бъде импортиран безусловно до дни. Става дума за моята рекомендация към ръководителя на Народното събрание, а посредством нея и до народните представители за законовата рента за веселба, която само и единствено в България е 10 пункта, което ужасяващо натоварва разноските на жителите по разнообразни техни отговорности към бързи заеми, банки и други монополни сдружения. ”

След констатация на „ Флагман ”, че прави усещане, че все по-често взе участие в митинги в София, Мая Манолова сподели: „ Това явно прави усещане на вас от ден на ден, тъй като с екипа ми сме на митингите против свръхзастрояването в София от три години. Били сме в „ Младост ” няколко пъти, в „ Дружба ”, в „ Красна поляна ”, в „ Овча купел ”, на „ Стрелбище ”, във „ Витоша ”, на „ Лозенец ”, в десетки митинги. ”

Омбудсманът изясни, че просто стои зад конституционните права на българските жители.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР