Омъжи се за мъж, който те докосва истински.Омъжи се за

...
Омъжи се за мъж, който те докосва истински.Омъжи се за
Коментари Харесай

Омъжи се за мъж, който те докосва

Омъжи се за мъж, който те допира същински .

Омъжи се за мъж, който употребява силата си, чувствителността си, мекотата и сексуалността си, с цел да доближи надълбоко у теб посредством тялото, мозъка и душата си. Омъжи се за мъж, който те допира заран, тъкмо преди тялото ти да се е разбудило и пръстите му са преплетени с твоите през целия ден. Мъж, който целува нежно клепачите ти вечер преди да заспиш, пробвайки се да махне от лицето ти кичурчета от косата ти.

Отпусни се в ръцете на мъж, който знае, че порасналите момчета плачат и треперят в пъти повече и че няма нищо неприятно да са уплашени от обич, загуба или самотност. Точно уязвимостта му е това, което надълбоко те допира.

Омъжи се за мъж, който не се опасява да те притисне по-близо до себе си, когато бурята се задава и който знае, че докосването му е мощно противопоставяне на ураганите и черните облаци.

Бъди обожавана от мъж, който се допира до твоите недостатъци , който разплита възлите ти, галейки ги, който върви по острите ръбове на твоя безпорядък и вълшебен лекува надълбоко вкоренените ти рани като постепенно движи ръката си по белезите ти.

Омъжи се за мъж, чиято успокояваща прегръдка те държи в целокупност и сигурност. Където и да се намираш, който и път да си поела и без значение до каква степен си стигнала, неговото допиране ще е като връщане вкъщи .

Мъж, който в никакъв случай не е прекомерно ангажиран с каузи или мисли, та да няма време да легне с теб под звездите и да си поговорите за тайните на Велената. Мъж, който съзира знамение в това, че звездите се нуждаят от мрачевина, с цел да светят и който желае да се допре до историите, лежащи във водовъртежа на сърцето ти.

Изследвай живота с мъж, който е свободен дух, смел, нехаен и див; който не постанова граници , правила и регламенти; който се грижи за значимите неща и нехае за неважните. Омъжи се за мъж, който не схваща за какво светът живее по неписани правила и съгласно обществени правила и упования.

Някой, който не се опасява да събори стените, да вдигне бариерите и да проникне през твърдите пластове с цел да стигне до сърцевината ти. Мъж, който е същински , действителен и достоверен и който желае да се допре до голата истина, без да се опасява от това, което може да откри.

Омъжи се за мъж, който знае, че е комбинация от мъжки и женски качества и че тъкмо смесването им е алхимичният развой, който ги трансформира в злато. Омъжи се за мъж, който се усеща благополучен да изследва и двете свои страни и не се колебае кой е, изживявайки всеки аспект от себе си.

Капитулирай пред мъж, който изтънчено се допира до душата ти, поемайки цялостна отговорност за своите мисли, думи и каузи. Който не вижда в грешките дефекти , а единствено уроци, които насочват към промени и корекции.

Омъжи се за мъж, който в никакъв случай няма да се мъчи да трансформира цветовете ти, да изпилява острите ти ръбове или да потушава светлината ти, тъй като знае, че когато ти светиш, неговият свят свети .

Бъди привлечена от мъж, който има достойнството да те прегръща мощно, само че и да знае, че би трябвало да бъде задоволително надалеч , тъй че да се въртите като светлина от фар и да виждате какво става към вас в пространство и изясненост.

Омъжи се за мъж, който се е отърсил от тежестта на мъчителните минали прекарвания, а раменете му са леки и ръцете му са свободни, с цел да те прегърне и да създавате нови мемоари , които да заменят тези, които ви преследват.

Мъжът, за който бих желала да се омъжа, е от онази рядка порода, която знае, че с цел да се докоснеш надълбоко до една жена, първо би трябвало да съзреш мозъка й . Някой, който е подготвен да надникне вътре у нея, а освен да гледа външността й. Някой, който може да прави обич с мозъка й и да я съблазни без да е докосвал тялото й. Някой, който не помни за себе си и изцяло потъва в чувството да допира обичаната жена до себе си .

Преди всичко, омъжи се за мъж, който се е свързал с всичко у себе си и който знае, че с цел да обичаш някой различен, първо би трябвало да заобичаш себе си . Някой, който знае, че дамата не е владеене, а подарък, който получаваш в живота си.

Автор: Alex Myles / Elephantjournal.com / Превод: Виктория Найденова за Myvelikoturnovo.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР