Омъжената от пръв поглед двойка Джейд и Ридж стават все

...
Омъжената от пръв поглед двойка Джейд и Ридж стават все
Коментари Харесай

Разплаканото признание на булката Джейд от MAFS Австралия за Ридж оставя семейството притеснено

Омъжената от пръв взор двойка Джейд и Ридж стават все по-силни в шоуто – само че Джейд загатна за терзания по отношение на това дали брачният партньор й е откровен или не.

Джейд Паюел беше открита по отношение на това, което желае от брачен партньор, и с осемгодишна щерка, за която би трябвало да се грижи, тя желае да се увери, че с който и да попадне, има най-хубави планове.

Докато видяхме 26-годишната изпълнителна асистентка да назовава брачна половинка Ридж Баредо, 27, „ съвършен “, в този момент тя изпитва подозрения дали той в действителност желае да се откри.

По време на снощния епизод (сряда, 17) Джейд и Ридж отидоха в фамилния дом на Джейд за седмица „ престой вкъщи “ и до момента в който Ридж се държеше най-добре, оставайки в фамилния си дом, тя разкри пред майка си и сестра си своите терзания с Ридж и дали той е откровен.

Докато беше на фамилно барбекю, Ридж увери Джейд и фамилията й, че е подготвен да се реалокира в Голд Коуст, с цел да живее с нея и щерка й, и когато го попитаха по какъв начин той смяташе, че е втори татко от фамилията н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР