Омъжена от пръв поглед Обединеното кралство Таша Джей се нахвърли

...
Омъжена от пръв поглед Обединеното кралство Таша Джей се нахвърли
Коментари Харесай

Кейти Прайс беше критикувана от Омъжена от пръв поглед булката в Обединеното кралство за това, че взе „небрежните секунди“ на колегата си

Омъжена от пръв взор Обединеното кралство Таша Джей се нахвърли против Кейти Прайс, че се срещаше с Джей Джей Слейтър - който имаше две връзки в риалити шоуто E4.

Феновете на поредицата за запознанства ще си спомнят, че 25-годишната Таша се ожени за 26-годишния Пол Либа - до момента в който 31-годишният Джей Джей в началото беше женен за 30-годишната Бианка Петронзи единствено с цел да я зареже и да стартира да излиза с 30-годишния трансджендър модел Ела Кларк. Романсът на Джей Джей и Ела изчезна скоро откакто камерите стопираха да се въртят, а през последните седмици той беше забелязан на срещи с 45-годишната майка на пет деца Кейти.

Таша и Джей Джей станаха близки другарство по време на времето им в шоуто - и в този момент тя подлага на критика Кейти за това, че преследва JJ. Таша поддържа предходните изказвания на Ела, че е била другарка с Кейти, преди да грабне Джей Джей.

Разказвайки за разцъфтяващия разказ, Таша сподели: „ Кейти се свърза с Ела, преди Кейти да срещне Джей Джей. Кейти беше толкоз блага с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР