Оливия Мун реши да сподели с почитателите си тежката диагноза,

...
Оливия Мун реши да сподели с почитателите си тежката диагноза,
Коментари Харесай

Оливия Мун разказа за тежката си диагноза /снимки/

Оливия Мун реши да показа с феновете си тежката диагноза, която неотдавна й е била сложена. 40-годишната актриса от "Нюзрум " даде изявление пред People, в което разкри, че страда от фибромилагия.
"Не знаех какво се случва с мен. Минах през редица разнообразни лечения в последните години, само че нямах визия от какво пострадвам. "
Мун споделя, че е сменила изцяло храненето си, като е изключила млечните артикули, глутена, захарта, само че това не е дало резултат.
"Имах два избора: или изцяло да затъна в поредност разнообразни автоимунни болести, или би трябвало да спра и да се взема в ръце. "
Фибромилагията е тип ревматоидно заболяване, за което са присъщи мощни мускулни и ставни болки, както и непрекъсната отмалялост. То обаче има и психическо проявления и постоянно физическите признаци водят до душевен като меланхолия, тревога и обществено уединяване.
От заболяването по-често страдат дами, като главните признаци са непрекъснатите, постоянно нетърпими, болки в мускулите, хроничната отмалялост, проблемите със съня, некадърност за централизация, вдървеност. Според информация на уеб страницата на болница СофияМед, би трябвало да потърсим консултация с ревматолог, в случай че имаме подозрение за тази болест.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР