Оливер Иванович беше погребан днес в Алеята на заслужените граждани

...
Оливер Иванович беше погребан днес в Алеята на заслужените граждани
Коментари Харесай

Погребаха Оливер Иванович в Алеята на заслужените граждани в Белград

Оливер Иванович беше заровен през днешния ден в Алеята на заслужените жители в Белград, осведоми БГНЕС. Лидерът на гражданската самодейност на сърбите в Косово „ Свобода, народна власт, истина” беше погубен на 16 януари в сръбската част на разделения град Косовска Митровица.

Иванович беше изпратен в последния си път от фамилията, съпартийци и доста жители от цяла Сърбия. На погребението не бяха произнесени речи.

От името на държавното управление пристигна персонално министър-председателят Ана Бърнабич и шефът на канцеларията за Косово и Метохия Марко Гурич. Присъстваха също по този начин някогашният президент Томислав Николич, огромен брой министри и градоначалникът на Белград Синиша Мали.
Сръбските медии оповестиха, че брачната половинка на Оливер, Милена Иванович е декларирала, че повече в никакъв случай няма да се върне в Косово.

" Аз и синът ми приключихме с Косовска Митровица, града на болката и тъмнината. Нашият Оливер даде живота си за Косово и когато търсеше отбрана, нямаше никой. Сега за него споделят, че е воин, а къде бяха, когато ни трябваха най-вече ", сподели брачната половинка на Оливер, Милена Иванович.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР