Олимпийският шампион от Токио 2020 на 100 метра и с

...
Олимпийският шампион от Токио 2020 на 100 метра и с
Коментари Харесай

Марсел Джейкъбс: Ще бъда световен шампион в Будапеща

Олимпийският първенец от Токио 2020 на 100 метра и с щафетата на Италия на 4 по 100 м Марсел Джейкъбс желае да завоюва международното злато в Будапеща това лято непременно. В изявление за унгарския новинарски канал M1 28-годишният италианец показа, че това е единственият орден, който липсва в неговата сбирка и той е извънредно значим за него.

“Тренирах доста, пробвам се да се изградя съвършено за Световното състезание, в действителност от предходната година построяваме тренировките, с цел да приключим в Будапеща “, показа европейският първенец в зала и навън, който има също по този начин и международно злато на 60 метра под покрив.

View this post on Instagram
A post shared by MARCELL JACOBS (@crazylongjumper)

“Не е за поверие, само че изминаха съвсем две години от тези победи в Токио. Никога няма да не помни триумфалните моменти, моята детска фантазия се сбъдна с олимпийския триумф. Беше доста мъчно да се оправя с цялостния по-малко сполучлив интервал след Олимпиадата. Честно казано, сезонът на закрито стартира добре, защото завоювах международната купа с европейски връх на 60 метра. Всичко изглеждаше идеално, само че по-късно пристигнаха травмите, които могат да съсипят живота на всеки състезател.

Трябваше да се стегна душевен и като дух, тъй като до момента в който съперниците ми се състезаваха, аз ги гледах по малкия екран вкъщи. За благополучие устоях и съумях да печеля европейската купа на 100 метра, което несъмнено беше облекчение “, добави Джейкъбс.

В момента той няма здравословни проблеми и е насочен към международното злато в Будапеща: “Ясната ми цел е да бъда международен първенец в Будапеща! Това е единственият орден, за който към момента съм гладен. Искам да го взема по всевъзможен метод. ”

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР