Олимпийските шампионки Симона Дянкова и Лаура Траатс посетиха японско училище

...
Олимпийските шампионки Симона Дянкова и Лаура Траатс посетиха японско училище
Коментари Харесай

Олимпийските шампионки Симона Дянкова и Лаура Траатс посетиха японско училище

Олимпийските шампионки Симона Дянкова и Лаура Траатс посетиха японско учебно заведение посетиха локалното начално учебно заведение Фумото в Мураяма по време на визитата на ансамбъла в Япония. Двете демонстрираха забавни детайли с уредите, а всяко едно от децата се опита да повтори показаното.

Дянкова и Траатс описаха за своя път и по тази причина какъв брой е значимо да имаш цел и да вярваш в бъдещето. На финала демонстрираха и олимпийските си златни медали от Токио 2020 и всяко дете се докосна до него с пожелания за подобен огромен триумф и за себе си.



Денят продължи с посещаване на храм Ямадера. Той е ситуиран в планините североизточно от град Ямагата. Територията на храма се простира високо нагоре по стръмния скат на планината, откъдето се открива превъзходна панорама към долината. За да стигнеш би трябвало да изкачиш повече от 900 стъпала.

Храмът е учреден преди повече от хиляда години от фракция тандай под формалното име Risshakuji. Популярното му име Ямадера безусловно значи " планински храм " на японски.



Симона Дянкова, Стефани Кирякова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Ерика Зафирова са на посещаване в Япония по покана на град Мураяма в префектура Ямагата.

Заедно с олимпийските шампионки са и националната състезателка по художествена гимнастика Татяна Воложанина и треньорката в националния тим Виолета Господарска.

фотоси Анна Недкова, БФХГ





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР