Олимпийските игри са мечтата на всеки спортист! А битката за

...
Олимпийските игри са мечтата на всеки спортист! А битката за
Коментари Харесай

Мама и бебе на олимпийска квалификация: Американка участва в седмобоя бременна

Олимпийските игри са фантазията на всеки състезател! А борбата за място на най-престижния конгрес е тежка! Още по-сложно е, в случай че си бременна в 18-та седмица! Но пък това щастливо идно събитие не би трябвало да пречи на спортните достижения.

Поне в това има вяра Линдзи Флаш. Тя се състезава в седмобоя и даже коремчето не ѝ попречи да вземе присъединяване в квалификацията за олимпийските игри в Юджийн, Орегон.
View this post on Instagram

Линдзи не пропусна нито една от дисциплините - 100 м с трудности, висок скок, 200 м, дълъг скок, подтикване на гюле, мятане на копие и 800 м.

Заради високите температури тя започва на 800 м, само че се отхвърли след няколко метра. Постиженията ѝ бяха надалеч от най-хубавите, само че въпреки всичко бъдещата майка приключи на 15-то място в конкуренцията на 18 участнички в квалификацията.
View this post on Instagram

" Трудно ми беше, тъй като не съм във формата, в която бях преди 18 месеца. В началото на бременността беше тежко. През първите 3 месеца ми се гадеше и това повлия на тренировките ми. Ако квалификацията беше преди 3 седмици, надали щях да вземам участие. Но в този момент съм по-добре и съумях да упражнявам на равнище, с цел да съм в прилична форма ", съобщи Флаш пред " Спортс Яху ".

Линдзи е удовлетворена от присъединяване си в квалификацията. Тя в никакъв случай не е била измежду най-хубавите в седмобоя в Съединени американски щати, макар че два пъти е била част от втория отбор на Съединени американски щати, който се приготвя за олимпийски игри.

Лекоатлетката неотдавна подвигна женитба със своя обичан Ранди, а детето ще бъде първо и за двамата.

Тя попада в компанията на малцината спортистки, осмелили се да вземат участие в тежки съревнования, до момента в който са бременни. Един от образците е някогашната номер 1 в света на тениса Серина Уилямс, която през 2017 година завоюва Откритото състезание на Австралия, до момента в който беше бременна с щерка си Олимпия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР