Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова накара всички ни да

...
Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова накара всички ни да
Коментари Харесай

Уникално тяло! Вижте шампионката Ивет Горанова по бански!

Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова накара всички ни да се гордеем по време на игрите в Токио, където извоюва златен орден. 21-годишната хубавица от град Долна Митрополия към момента търси огромната си обич.

Тя сподели необикновено тяло на плажа в Кранево. За първи път „ бьлгария Днес " се добра до нейна фотография единствено по бански. Кадърът е запечатан по време на лагера на Горанова е черноморското село, близо до Балчик. На нея златното ни момиче театралничи с младата вяра в акробатиката Милица Смоленска от клуб ЦСКА. Ивет изумява с съвършена фигура, облечена в черен бански.

Неизменно на лицето й грее нейната характерна усмивка с трапчинки на бузите. Зад Горанова е нейният треньор Ангел Ленков . В момента шампионката от Токио и нейният ментор са гостлектори на 10-ия Международен летен лагер по карате 3 Кранево.

След невероятния триумф на олимпиадата тази година в него вземат участие близо 500 каратеки. Горанова се готви за международното състезание в Дубай. Преди това тя прекара лятната си отмора на ръкава Ситония в Гърция. Отпразнува златния си орден с бясно чалга празненство в известна фолкдискотека в Студентски град.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР