Олимпийската шампионка по художествена гимнастика с ансамбъла на Русия Анастасия

...
Олимпийската шампионка по художествена гимнастика с ансамбъла на Русия Анастасия
Коментари Харесай

Руските гимнастички бяха подложени на тест за COVID-19

Олимпийската шампионка по художествена гимнастика с ансамбъла на Русия Анастасия Максимова съобщи, че представителите на съветския народен тим са минали два теста за ковид и всички проби са дали негативен резултат.

Гимнастичката приказва с почитателите онлайн в Инстаграм. Руският тим по художествена гимнастика е ситуиран на територията на спортната база в Новогорск, която е на специфичен режим заради пандемията от ковид. Максимова сподели, че по отношение на това грациите ревизират температурата си всекидневно и би трябвало да упражняват в стаите си.

"Надявам се, че до месец май броят на инфектираните ще намалее и те ще ни пуснат още веднъж в залата. Никой не влиза и не излиза на никое място. Направиха ни два теста и всички са негативни, а за какво е невероятно да упражняваме в залата е незнайно. Никакви хора не идват при нас ", сподели още рускинята. Максимова завоюва златния орден с ансамбъла на Русия на Олимпийските игри през 2016 година в Рио де Жанейро, а също по този начин има в кариерата си седем международни трофеи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР