Олимпийската шампионка по художествена гимнастика от Токио 2020 Линой Ашрам

...
Олимпийската шампионка по художествена гимнастика от Токио 2020 Линой Ашрам
Коментари Харесай

Олимпийската шампионка Линой Ашрам идва в София

Олимпийската шампионка по художествена гимнастика от Токио 2020 Линой Ашрам (Израел) ще дойде в София за Мастър клас по покана на СКХГ Виктория (София) и международната шампионка а ансамбъла на България от Баку 2000 Йорданка Георгиева.

Събитието ще се организира в зала " София " на 8 октомври след шампионата " VIKTORIA CUP ", на който Ашрам ще бъде формален посетител.

С Мастър класа ще бъде маркирана 10-ата годишнина на състезателен клуб по художествена гимнастика Виктория. Все още има свободни места, а поръчки се одобряват на email адрес: [email protected].

Йорданка Георгиева е родена през 1988 година в Пазарджик и стартира да тренира художествена гимнастика в клуб Диляна с първи треньор Дитка Стоилова. През 2000 година Йорданка (по това време с бащината си фамилия Андонова) минава в клуб Левски, където тренира с Нешка Робева, Елизабет Колева, Лушка Бъчварова и Камелия Дунавска.

През 2005-а на финалите на Световното състезание по художествена гимнастика в Баку (Азербайджан), българският отбор по художествена гимнастика, в който взе участие тя, печели златните медали за съчетанието с пет ленти. Старши треньор на тима е Лили Игнатова.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР