Олимпийската шампионка по биатлон Денизе Херман с надява да силно

...
Олимпийската шампионка по биатлон Денизе Херман с надява да силно
Коментари Харесай

Денизе Херман очаква с нетърпение Световното по биатлон

Олимпийската шампионка по биатлон Денизе Херман с надява да мощно показване на Световното състезание, което ще се организира в родината й Германия. Надпреварата е планувана за интервала 8-19 февруари през 2023 година в немския град Оберхоф.

„ Наистина съм любопитна по какъв начин иска ми се отрази това и дали ще ми даде спомагателен подтик “, съобщи пред вестник Sachsische Zeitung 33-годишната биатлонистка.

„ Познаваме добре атмосферата в Оберхоф от стартовете в Световната купа, само че шампионатът на планетата е друго равнище. Очакваме с неспокойствие събитието. Следях Европейското състезание по лека атлетика в Мюнхен през август и ме побиваха тръпки. Надявам се, че ние ще изпитаме нещо сходно “, разяснява още Херман.

Тя завоюва старта в самостоятелната дисциплинираност на 15 километра на Олимпиадата в Пекин по-рано тази година, а с щафетата на Германия на 4 по 6 километра взе бронз.

Денизе Херман ще бъде на 34 години по време на Световното състезание следващата година и съобщи, че по-късно ще реши какъв брой още дълго ще се състезава. „ Ще забележим какво ще се случи след това. Разбира се, че към този момент съм на възраст, когато се замисляш за бъдещето. За мен е значимо да остана здрава, да упражнявам както съм привикнала и да се състезавам за челните позиции “, сподели тя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР