Олимпийската ни шампионка в категория до 51 килограма от Игрите

...
Олимпийската ни шампионка в категория до 51 килограма от Игрите
Коментари Харесай

„Аз съм българче“ посрещна Стойка Кръстева във Върбица

Олимпийската ни шампионка в категория до 51 кг от Игрите в Токио – Стойка Кръстева получи следващо прочувствено посрещане. След София и Плевен, този път то се организира в село Върбица. Северняшки ритми, оперна класика, „ Аз съм българче “, изпълнено от децата на Върбица, както и още куп изненади зарадваха златната ни медалистка от японската столица.

Тя призна, че е чувствала поддръжката на тези хора в Токио и по тази причина е изключително признателна и посвещава медала на България. „ Със сигурност се чувствам измежду свои, тук беше първото място където изпитах такава поддръжка преди моите победи. Това е голямо благополучие и постоянно ще им бъда признателна за тази поддръжка в сложните моменти преди олимпийските игри. Те бяха до мен, аз също ще бъда до тях постоянно с каквото мога, ще се откомандировам “, сподели Стойка.

Областният шеф Марио Тодоров пък съобщи: „ Това е индивидът, който още веднъж сподели на света, че има България “. „ Това, че не съм родом от Върбица и ме одобряват доста задушевно, за мен е неописуемо “, сподели още олимпийската ни шампионка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР