Олимпийската ни шампионка по карате от Токио Ивет Горанова събра

...
Олимпийската ни шампионка по карате от Токио Ивет Горанова събра
Коментари Харесай

Ивет Горанова събра елита на карате в София

Олимпийската ни шампионка по карате от Токио Ивет Горанова събра някои от най-хубавите каратеки в Европа на надзорен шампионат.

Поради Ковид рестриктивните мерки в някои страни и войната в Украйна се анулират доста от шампионатите, които са част от подготовката на състезателите за идното през месец май Европейско състезание. Поради тази причина щаба на Ивет провежда днешното контролно съревнование, като на поканата се отзоваха множеството елитни състезатели от остарелия континент.

В столичната зала „ Люлин ”, олимпийската ни шампионка изигра 6 срещи, като макар че е при започване на подготовката си, тя завоюва всичките си дуели. За Европейското състезание, Ивет се готви под управлението на един от най-титулуваните треньори в света, сръбкинята Роксанда Атанасов. До скоро, Атанасов беше треньор на сръбската легенда по карате Йована Прекович, спечелила по няколко пътни Световни и Европейски трофеи и също олимпийска шампионка от Токио. Йована и Ивет се подготвяха дружно и за Олимпиадата, под управлението на Раксанда Атанасов. След Токио, Йована Прекович оказва помощ на Горанова да продължава да сбъдва фантазиите си. Основната цел пред Ивет Горанова тази година, е продобиване на Европейската купа.

Всички каратеки получиха плакети персонално от президента на Българска национална федерация карате Алексей Петров. На шампионата имаше представители от общо 9 страни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР