Олимпийската ни шампионка по карате Ивет Горанова започна своята подготовка

...
Олимпийската ни шампионка по карате Ивет Горанова започна своята подготовка
Коментари Харесай

Ивет Горанова събра 500 каратеки на летен лагер |

Олимпийската ни шампионка по карате Ивет Горанова стартира своята подготовка за идното през ноември Световно състезание по карате в Дубай. Освен това, златната ни медалистка от Токио и нейният треньор са и гост-лектори на 10-тият Международен летен лагер по карате, Кранево 2021.

Ежегодният Международен летен лагер по карате се организира от 22 до 29 август в Кранево. След невероятният триумф в Токио, тази година вземат участие близо 500 каратеки, които ще упражняват с Олимпийската ни шампионка Ивет Горанова и нейния треньор Ангел Ленков. По време на тренировките, Ивет Горанова бе сюрпризирана прелестно от Дан Шомон, който е бизнес сътрудник на генералния спонсор на федерацията Лев Инс.

Бившият консултант на президента на Съединени американски щати Барак Обама поздрави Олимпийската ни горделивост за грандиозния триумф и ѝ пожела още доста златни медали. Двамата разговаряха и единомислещо доближиха до заключението, че пътят към триумфа в спорта и в бизнеса се гради на едни и същи здрави основи.

Шомон и Ивет не пропуснаха да си създадат и фотография за спомен. Летният карате лагер е част от подготовката на каратеките за идните надпревари от Националния и Международния карате календар.

Ивет Горанова ще организира някои от тренировките си в чужбина, само че заради динамичната Ковид конюнктура, към момента програмата ѝ не е доказана дефинитивно. След извоюваното олимпийско злато, Ивет Горанова е още по-амбицирана и цел номер едно пред нея е международната купа от надпреварата в Дубай.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР