Олимпийската ни шампионка по карате Ивет Горанова става посланик на

...
Олимпийската ни шампионка по карате Ивет Горанова става посланик на
Коментари Харесай

Ивет Горанова става посланик на SOS Българска роза

Олимпийската ни шампионка по карате Ивет Горанова става дипломат на идеята " SOS Българска роза ". Символът на страната ни ще грее на нейната екипировка, в това число и на обичайното кимоно, на всички интернационалните и вътрешни дуели на Ивет, научи ДУМА от Миряна Георгиева.

" Нашата маслодайна роза е част от позитивната визия на света за България и за мен е горделивост да я нося на своя екип. Надявам се, че по този метод ще оказа помощ на " SOS Българска роза " и дружно ще върнем славата на страната ни като експортьор на розово масло номер едно в света ", показа Ивет дни преди старта на интернационалния шампионат Gran Prix Словакия. Тя отпътува за Братислава с националния тим на България в петък, като част от подготовката й за Европейското състезание (25-29 май) и за международните игри през юли.

Инициативата по концепция на Владимир Стоянов, ръководител на сдружението " Българска розова котловина ", цели да запази и развие достоверната българска Розова котловина, като оказва помощ на дребните розопроизводители от Средногорието, Стрелча и Клисура да се оправят с следствията от рецесията.

" Радвам се, че Ивет одобри с подготвеност да стане дипломат на нашата идея. Тя е същински воин, също като хората, които през последните години не се отхвърлиха от розите, макар компликациите. Нейната борбеност е образец за нас и ни вдъхва религия, че дружно ще успеем да върнем славата на българската роза ", сподели Владимир Стоянов.

Ивет Горанова е обединителят в третия сезон на първото българско онлайн риалити за завършения, борби и история - Maximal Bulgaria, който ще се излъчва тази есен и също поддържа " SOS Българска роза ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР