Олимпийската медалистка от Рио де Жанейро - Ренета Камберова продължава

...
Олимпийската медалистка от Рио де Жанейро - Ренета Камберова продължава
Коментари Харесай

Олимпийската медалистка Ренета Камберова се изявява в ново амплоа и блестаща визия на холивудка звезда

Олимпийската медалистка от Рио де Жанейро - Ренета Камберова продължава да жъне триумфи и отвън спорта. Бившата гимнастичка приключи кариерата си с величествен бенефис, само че краят несъмнено й е донесъл ново начало, научи HotArena.

Камберова радикално е трансформирала стила си и е замязяла на холивудска актриса. От синеока русокоска със състезателен жанр се е трансформирала в тъмнокоса хубавица с бронзов загар и забележителен жанр. Външният тип на Камберова не отстъпва и на най-изявените миски в България.

Рени от години е известна като гимнастичката с най-силен темперамент в ансамбъла, само че и в живота хубавицата е отбелязала развиване точно във властта. Камберова е станала общинарка и дава отговор за спорта на родния си град Пазарджик. Тя провежда всички спортни събития в града си и поддържа млади спортисти. Ход, несъмнено неочакван всички в средите на гимнастиката, които очаквали и Ренета като някогашните си колежки да се запъти към треньорска активност.

Промененият външен тип на шампионката, обаче е повода и за още една нова активност. Гимнастичката неотдавна се подвизава и като модел. Камберова, обаче държала облеклата, които популяризира да бъдат стилни и не изключително разголени. Шампионката държала класно държание и ясно осъзнавала, че името й тежи и изисква и непоколебим етикет на обличане без дълбоки деколтета.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР