Олимпия (Милано) също се присъедини към списъка от победители в

...
Олимпия (Милано) също се присъедини към списъка от победители в
Коментари Харесай

Ново попълнение спаси Олимпия в последните секунди


Олимпия (Милано) също се причисли към листата от спечелили в първия кръг на Евролигата. Италианският отбор се нуждаеше от продължение, с цел да надвие немския Байерн (Мюнхен) с краен резултат в мюнхенската зала “Ауди Доум”.

The play that WON the game take a bow
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague)
Напълно обновеният тим на Олимпия, който бе един от най-активните отбори на трансферния пазар, бе избавен от едно от новите си попълнения. Гардът Шавон Шилдс, дошъл от Баскония, наниза основна тройка с оставащи 9 секунди на часовника, посредством която донесе успеха на своя отбор.  Kyle Hines - AX Armani Exchange Milan - EB20 Малкълм Дилейни направи страховит дебют за новия си клуб в шампионата на богатите, оставяйки 17 точки и 8 асистенции. Кайл Хайнс също се показа на солидно равнище и вкара 16 точки за успеха, а Шилдс и Серхио Родригес останаха с по 9 точки. За Байерн Уейд Болдуин IV наниза 18 точки, Джейлън Рейнълдс и Нихад Джедович осъществиха по 14 точки, а Владимир Лучич добави с 12 пункта и 5 битки.

На 9 октомври Байерн ще пътува към Берлин, с цел да се изправи против локалния АЛБА, а Олимпия приема френския АСВЕЛ (Вильорбан).

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР