Олимпик най-накрая отбеляза първите си голове в тазгодишното издание на

...
Олимпик най-накрая отбеляза първите си голове в тазгодишното издание на
Коментари Харесай

Първите голове донесоха първа победа за Марсилия

Олимпик най-сетне означи първите си голове в тазгодишното издание на Шампионската лига, с които записа и първата си победа в група " С ". Французите се постановиха с 2:1 в семейството си на, като този триумф може да се окаже много скъп в борбата за третата позиция, която дава право на присъединяване в Лига Европа напролет.

Любопитното е, че и двете попадения на марсилци бяха от дузпи, които осъществя в 55-ата и 75-ата минута.

Олимпиакос пръв откри резултата на " Велодром " в 33-ата минута, когатоо Муса Камара вкара хубав гол с изстрел отвън наказателното поле.

През втората част домакините направиха цялостен поврат. В 51-ата минута бе спънат за дузпа, а Пайе беше прецизен от бялата точка за 1:1.

В 75-ата минута французите получиха вторра дузпа,, която бе много противоречива. Защитник игра с ръка на границата на пеналта, само че съдията реши, че би трябвало да уточни бялата точка и още веднъж Пайе осъществя за 2:1.

Така Марсилия към този момент има първи три точки в актива си, само че остава наа последното място. Олимпиакос също е с 3 точки на 3-ата позиция поради по-добрите индикатори в директните дуели. И двата отбора нямат късмет за продължение напред в шампионата, само че ще се борят за третото място, което дава право на присъединяване в Лига Европа.

Шампионска Лига 5 кръг, вторник 1 декември  Марсилия 2:1краен резулат  Олимпиакос
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР