Олимпик Марсилия се справи като домакин на гръцкия АЕК Атина

...
Олимпик Марсилия се справи като домакин на гръцкия АЕК Атина
Коментари Харесай

Марсилия размаза АЕК за първа победа и поведе в групата си

Олимпик Марсилия се оправи като хазаин на гръцкия АЕК Атина с 3:1 l в среща от третия кръг на група „ B “ в Лига Европа.

Французите поведоха откриха резултата в 27-ата минута, когато Жонатан Клос получи пас в кулоар и подаде към непокрития Витиня, който от добра позиция означи за 1:0.

В 53-тата минута обаче АЕК изравни. Манталос доближи една топка на аутлинията и я върна към Орбелин Пинеда. В първия миг мексиканецът много нескопосано отигра топката и не съумя да насочи удар, само че при втория опит той бе прецизен за 1:1.

Само четири минути по-късно Чичан Станкович първо сбърка при изчистването на топката и я подари на Витиня, а по-късно се хвърли в краката му и извърши нарушаване за дузпа и бе изпъден с пряк червен картон. Амин Арит пък означи наказателния удар и направи резултата 2:1.

В 69-ата минута домакините получиха и втора дузпа за нарушаване на Нордин Амрабат против Ренан Лоди, а Жордан Верету бе прецизен от бялата точка за 3:1.

В края и гол на Исмаила Сар бе анулиран поради засада.

По този метод Марсилия събра актив от 5 точки, като краткотрайно излезе на отпред място в групата. АЕК пък към този момент е втори с 4 точки, само че Аякс и Брайтън занапред има да играят срещата между тях.

Mission Accomplished
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР