Олимпик Марсилия посреща Тотнъм на Стад Велодром в последен мач

...
Олимпик Марсилия посреща Тотнъм на Стад Велодром в последен мач
Коментари Харесай

Всичко или нищо за Марсилия и Тотнъм в Шампионската лига

Олимпик Марсилия посреща Тотнъм на " Стад Велодром " в финален мач от група D на Шампионската лига. Срещата е с начален час 19:45 и може да я наблюдавате онлайн по Max Sport 1.

Френският гранд не се намира в най-хубавата си форма, откакто няма победа от към този момент четири мача във всички шампионати. Началото на сезона бе прелестно за Марсилия, само че по-късно последва спад в играта и резултатите му. Отборът е четвърти с 6 точки, само че единствено на две от първия Тотнъм и при победа през днешния ден ще се класира на осминфинал в шампионата. Хубавата вест за Марсилия е, че нямат проблеми с осъдени или контузени футболисти.

Тотнъм отива с мисъл във Франция да не загуби срещата, защото и тъждество би означавало класиране в идната фаза за " шпорите ". Английският тим също се намира в лек спад във връзка с формата си, защото има едвам една победа в последните си четири мача, а тя пристигна в последния мач от Висшата лига, когато отборът на Конте се наложи да прави цялостен поврат от 2:0 против Борнемут. Ричарлисон и Кулушевски имат травми и ще пропуснат срещата.

Мачът дава обещание да е извънредно забавен, а първата среща сред тези два тима бе извоювана от Тотнъм с 2:0 в Лондон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР