Олимпик Марсилия отпадна на четвъртфиналите в турнира за Купата на

...
Олимпик Марсилия отпадна на четвъртфиналите в турнира за Купата на
Коментари Харесай

Марсилия се провали звучно за Купата на Франция

Олимпик Марсилия отпадна на четвъртфиналите в шампионата за Купата на Франция след загуба с дузпи от втородивизионния Анеси на " Стад Велодром ". В постоянното време срещата приключи 2:2, а при наказателните удари 7:6 в интерес на гостите. Възпитаниците на Игор Тудор стигнаха до изравнителен гол в последните секунди на срещата, само че при дузпите гостите демонстрираха по-здрави нерви и се поздравиха със подобаващ триумф. 

Марсилия поведе в 29-ата минута с гол на Жордан Верету. В 53-ата минута Мойзе Дион възвърне равенството. Само шест минути по-късно Кевин Муанга направи цялостен поврат. 

Домакините стигнаха до изравнителен гол в шестата минута на продължението. Точен беше 18-годишният Франсоа Мюге, който се беше появил в игра малко преди този момент. В 85-ата минута Алексис Санчес не съумя да се разпише от бялата точка. 

Така спечелилият се реши след осъществяване на дузпи. При тях Анеси пропусна първия си углавен удар посредством Ахмет Каши. Нуно Тавареш не съумя да вкара за Марсилия при третия опит, а Леонардо Балерди също пропусна, като преди този момент Франсоа Лажуге се беше разписал. 

В другите мачове, които се играха през днешния ден Нант победи Ланс с 2:1, а Тулуза разруши Роде с 6:1. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР