Олимпиакос победи със 73:70 Панатинайкос в първия мач от финалната

...
Олимпиакос победи със 73:70 Панатинайкос в първия мач от финалната
Коментари Харесай

Томас Уолкъп пред Sportal: Очаква ни истинска битка в ОАКА

Олимпиакос победи със 73:70 Панатинайкос в първия мач от финалната серия на гръцката баскетболна лига. Баскетболистът на гранда от Пирея Томас Уолкъм приключи срещата с 13 точки, 4 битки и 7 асистенции, а по-късно застана пред камерата на сътрудниците от Sportal.gr , с цел да изясни какво се случи в първия суперсблъсък с безконечния противник и какви са упованията му за мач №2, който ще се изиграе на 8 юни (четвъртък) от 21:15 часа в ОАКА. 

„ Можем да играем по-добре. Играхме добре на моменти, само че допускахме неточности и ги оставяхме да се върнат в мача. Битката в ОАКА би трябвало да е 40 минути. “, разяснява той. 

„ Не сме очаквали нещо елементарно. На край сме. Би било неуместно да си мислим, че ще победим без значение от всичко. На финала не се случва по този начин. Панатинайкос е добър тим и има добър игрови проект. Предстои ни огромен мач на техен терен. "  
 Колаж с Везенков е най-големият шлагер измежду почитателите на Олимпиакос Колаж с Везенков е най-големият шлагер измежду почитателите на Олимпиакос
Първият край остава в предишното. Очакваме същинска борба в OAKA. Ние сме подготвени за това. Знаем, че това е огромен мач и те ще стартират да нанасят удари, тъй че ще би трябвало да отговорим “, приключи баскетболистът на Олимпиакос.

Снимка: Фейсбук-Олимпиакос
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР