Олимпиакос няма да играе в Шампионската лига за втора поредна

...
Олимпиакос няма да играе в Шампионската лига за втора поредна
Коментари Харесай

Нов унизителен крах за Олимпиакос в ШЛ

Олимпиакос няма да играе в Шампионската лига за втора поредна година. След като през предишния сезон отпадна от Лудогорец, в този момент гръцкият гранд се провали против Макаби (Хайфа). Тимът от Пирея записва един от най-срамните резултати в историята си - 0:4 вкъщи, и ще би трябвало да се задоволи с присъединяване в Лига Европа, където му предстоят мачове за влизане в групите със Слован (Братислава).

Преди седмица Олимпиакос водеше до последните секунди в Хайфа, само че изпусна успеха. Реваншът се разви кошмарно за тима на Педро Мартинш. Още в 5-ата минута Тярон Чери откри от директен свободен удар и усложни задачата на домакините. Те преобладаваха до почивката, само че гол на Андреас Бухалакис беше анулиран поради игра с ръка.

Контрите на Макаби продължиха да са все по този начин рискови и през второто полувреме. В 61-ата минута Францди Пиеро скочи най-високо в наказателното поле след центриране на Долев Хазиза и удвои преднината на израелците. Само 4 минути по-късно самият Пиеро вкара с глава трети гол за Макаби.

Футболистите на Олимпиакос бяха в цялостен потрес и приключиха мача с един-единствен удар в очертанията на противниковата врата. В 87-ата минута те получиха още един гол, дело на Мохамед Абу Фани. Съперник на Макаби (Хайфа) в третия прелиминарен кръг на Шампионската лига ще е Аполон (Лимасол) на Илиан Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР